globalmoto_duben_nolan




Motorkáři.cz ve finále ankety Křišťálová lupa

Server Motorkáři.cz byl v anketě Křišťálová lupa nominován mezi 11 vybraných projektů v kategorii zájmové weby. Pokud chcete web Motorkáři.cz v soutěži o nejoblíbenější web podpořit, můžete mu na internetových stránkách ankety dát svůj hlas. Finální hlasování probíhá od 19. září do 30. října 2019.

O projektu

Anketa Křišťálová Lupa 2019 – Cena českého Internetu oceňuje nejzajímavější projekty a služby českého Internetu za rok 2019. Již 14. ročník internetové ankety pořádá server o českém Internetu Lupa.cz.

Server Motorkáři.cz je tu pro vás 24 hodin denně už 18 let. Od té doby neustále přinášíme aktuální informace z motocyklového světa včetně těch sportovních, testujeme nové motocykly, připravujeme videa, zveřejňujeme reportáže, pořádáme soutěže o ceny. Na fóru se živě diskutuje dnem i nocí, přes bazar našly nového majitele tisíce motocyklů, a ještě více nejrůznějších doplňků a příslušenství. V sekci cestování si pak můžete přečíst více jak tisíc hodnotných cestopisů nebo vyhledat zkušenosti s motocykly přímo od motorkářů.

Motokatalog pak sdružuje celý obsah webu na jednom místě, a představuje nejobsáhlejší databázi motocyklových značek a modelů na českém internetu. Každý den přijde na web Motorkáři.cz více než 70 000 unikátních návštěvníků. Samozřejmostí je pak mobilní aplikace.

Patří-li server Motorkáři.cz mezi vaše oblíbené weby, dejte mu svůj hlas v anketě Křišťálová lupa. Podpořit nás můžete až do 31. října, výsledky se pak všichni dozvíme ve čtvrtek 21. listopadu 2019.

Hlasuje se v sedmi kategoriích, a server Motorkáři.cz byl zařazen do kategorie Zájmové weby.

V každé kategorii můžete vybrat jednoho svého favorita zaškrtnutím volby vedle názvu serveru, přičemž není nutné hlasovat ve všech kategoriích a není nutné pro hlasování souhlasit s šířením obchodních sdělení Iinfo. Stačí jen jednou hlasovat a vložit e-mail.

Hlasovat můžete na stránkách: https://kristalova.lupa.cz/hlasovani/

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 6 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
spike-cz přispěl 3 Kč
IvoK přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist