husqvarna_svartpilen_801_2




Motocykl 2006

Kapitoly článku

Ano, letos tomu bude již deset let, co se poprvé otevřely brány výstavy Motocykl v Praze – Holešovicích, aby tenkrát na výstavní ploše 1400 m2 přivítaly první zájemce o novinky ze světa motocyklů. Nyní je výstavní plocha několikanásobně větší a kromě Průmyslového paláce budou otevřeny také čtyři Křižíkovy pavilony.

Datum konání pro veřejnost:


9.3. - 12.3. 2006

Otevírací doba výstavy:


čtvrtek - pátek 10:00 - 21:00 hodin
sobota 10:00 - 20:00 hodin
neděle 10:00 - 17:00 hodin

Vstupné:


130,- Kč

Jaké novinky můžeme na výstavě vidět?


Aprilia Tuono 1000R
BMW HP2
BMW R1200S
Buell Ulysses XB12X
Honda Deauville 680
Honda CBF 1000
Kawasaki ZZR 1400
Kawasaki ER6n
KTM Super Enduro 950
MotoGuzzi Griso
MotoGuzzi Norge 1200
Suzuki GSR 600
Suzuki GSX-R 750
Yamaha FZ1
Yamaha MT-03 Popis všech novinek pro rok 2006 naleznete v našich přílohách z výstav Mondial Du Deux Roues v Paříži a Eicma v Miláně.

Jak se dostat na výstaviště:


Na motorce nebo autem
Z jihu a východu to je jednoduché:
po D1 a dál po magistrále pořád rovně okolo Václaváku, pak přejedete řeku, další 1 km stále rovně až k železničnímu přejezdu, tam silnice zahýbá doprava, vy se dáte malinko vlevo (podél prodejny A-Spirit - Aprilia, MotoGuzi) a po 100 m jste na křižovatce u parkoviště Výstaviště. Ze severu:
přijedete po Teplické dálnici a jedete stále rovně na centrum. Až přejedete řeku, sjeďte doprava a pokračujte ještě cca 500 m podél kolejí tramvaje a jste na výstavišti. Ze západu:
od Plzně - jeďte podle ukazatelů na centrum, až se dostanete na magistrálu a dále podle pokynů v prvním odstavci (Z jihu a východu). Jde to i kratší cestou přes Letnou, ale tu si raději nastudujte z mapy. Jinak (Autobus/vlak/MHD)
Pokud vám jede vlak až na nádraží Holešovice, máte vyhráno, jinak po příjezdu do Prahy sedněte na metro a dopravte se do stanice Nádraží Holešovice (konečná stanice trasy C), kde můžete využít toho, že v Praze platí jízdenky i na přestupy, a sednout na tramvaj 5, 12, 14, 15 nebo 17 a popojet jednu stanici přímo před vstupní bránu výstaviště, nebo ten kilometr raději popojít pěšky (což může být kvůli dopravním zácpám i rychlejší). Nebo je možné také využít linku 751, která Vás zdarma doveze až na výstaviště.

Parkování


Motorky:
přímo před vstupem na výstaviště (pozor, nehlídané), nebo na placeném hlídaném parkovišti před sportovní halou - motorka se vždycky vejde. Auta:
placené hlídané parkoviště před sportovní halou. Ale dá se slušně zaparkovat i v okolních ulicích, jen pozor na zákazy stání.

Další akce


Letos zároveň s výstavou probíhá akce „Bohemia Custom“. Jedná se o prestižní výstavou stavitelů a úpravců custombiků. Zároveň je i soutěžní výstavou, které se může zúčastnit kterýkoliv stavitel či majitel upraveného stroje. Z doprovodných programů se představí úvodní závod Freeridecupu 3, který se letos pojede na skútrech Kentoya XOR 50 a Zoom2.

Stánek serveru Motorkáři.cz


Na výstavě Motocykl se opět můžete zastavit na našem stánku, kde budete moci využít on-line připojení na náš server. Pro ty, kdo se na výstavu nedostanou, připravujeme opět rozsáhlou fotogalerii, včetně všech zajímavostí z výstavy. Navíc pro Vás bude na serveru Motorkáři.cz připravena webová kamera, která bude snímat pohyb na výstavě.
Kromě připojení se na stánku můžete také zúčastnit soutěže o skútr Honda Lead 100. V sobotu bude vylosován výherce a v neděli bude za účasti zástupců značky Honda skútr předán.

Odkazy na minulé výstavy:


Reportáž výstava Motocykl 2005
Speciální příloha k výstavě Motocykl 2004
Reportáž výstava Motocykl 2003
Reportáž výstava Motocykl 2002
Reportáž výstava Motocykl 2001

Užitečné odkazy:


Oficiální stránky výstavy Motocykl

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Lukáš Růžička - (Odebírat články autora)
Marek Hrodek - (Odebírat články autora)
Dan Rozkol - (Odebírat články autora)

Stáhněte si vybrané fotografie na pozadí vašeho PC

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist