globalmoto_duben_nolan




MH7 Naked 125

Nová Blata to nebude mít lehké, společnost Meteorsport s.r.o. zahájila prodej motocyklů španělské společnosti MH - MOTOR HISPANIA, sídlící v Seville.Tyto stylové naháče s agresivním designem jsou naladěny v kombinaci oranžové a černé barvy a netrpělivě čekají na svého majitele!

TISKOVÁ ZPRÁVA - O pohon těchto krasavců MH se bude starat motor YAMAHA 125 4T, který splňuje požadavky emisní normy EURO 3. Vzduchem chlazený motor s dostatečným kroutícím momentem a výkonem 10 HP při 8600 ot./min. si bezstarostně šlape v rámu DELTA BOX. Motor YAMAHA se lehce nakopne nohou či elektrickým startérem. O zastavení sedmnáctipalcových hliníkových pětipaprskových kol s obutím CONTINENTAL se starají brzdy APJ 4 pístkové na předním a APJ 1 pístkové na zadním brzdiči. Přední ventilovaný brzdový kotouč TECME se pyšní průměrem 300 mm a zadní ventilovaný průměrem 220 mm.

V základní výbavě motocyklu MH7 125 NKD nesmíme opomenout přední tlumiče PAIOLI a zadní tlumiče OLLÉ, které zaručí bezproblémový kontakt pneumatiky s vozovkou. Pohodlí Vám poskytne ergonomicky tvarované dvousedlo. S tímto strojem o hmotnosti 120 kg budete skutečně vybočovat z řady. Pro tyto skvělé vlastnosti by Vám motocykl MH7 125 NKD o délce 1950 mm, šířce 750 mm, výšce 795 mm a rozvorem 1310 mm skutečně neměl chybět v garáži! Po natankování plné nádrže o objemu 12,5 litrů můžete se vzrušujícím pocitem vyrazit do ulic a bezstarostně si užívat kvality tohoto nového "naháče" NKD 125.
Cena modelu MH7 NKD 125 vyráběného v Evropě je 69 900 korun.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist