globalmoto_duben_nolan




MDA Ride na výstavě Motocykl 2009

Cílem účasti sdružení MDA Ride na výstavě Motocykl v Pražských Holešovicích, bylo nejen seznámení tohoto projektu se širokou veřejností, ale také start prodeje krásných odznaků, které nesou logo tohoto sdružení.

Díky jednomu z hlavních partnerů jste se s námi potkávali na právě na stánku Harley-Davidson. Velmi nás těší zájem o aktivity MDA Ride, jejichž cílem je pomoci lidem se svalovou dystrofií, což, jak už mnozí z Vás vědí, je neléčitelné onemocnění svalů.

Jak již bylo řečeno, na výstavě jsme odstartovali prodej odznaků s logem MDA Ride, jejichž výtěžek putuje na konkrétní pomoc. V tuto chvíli řešíme především dopravu takto nemocných lidí, která je, především pro mimopražské několikanásobně dražší než pro zdravé lidi. A my bychom opravdu byli rádi, kdyby v tom mohli jet s námi!  Všem, kteří nás přišlo podpořit a koupili si odznak patří veliký dík – patříte k prvním, k průkopníkům a toto prvenství Vám zůstane navěky.
Stejně tak děkujeme za patronům projektu, Standovi Berkovcovi a Daliboru Gondíkovi, kteří nás přišli podpořit.
A jak to celé dopadlo v číslech?
  • Prodaných odznaků: 93 ks
  • Výtěžek z prodeje: 13 950 Kč
  • Dobrovolné příspěvky: 540 Kč
A kde se uvidíme příště ?
4.4.09 na zahájení motocyklové sezony Praha-Poděbrady. I zde budetemít příležitost podpořit MDA Ride koupí odznaku. A pro ty z Vás, kteří nemají šanci se této akce zúčastnit chystáme prodej v obchodech i na internetu, sledujte nás na www.mdaride.cz
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist