globalmoto_duben_nolan




MAXRPM – motoobchod s desetiletou tradicí a novými službami na nové adrese

Fanoušci motosportu znají obchod MAXRPM jako motocukrárnu, do které rádi přijdou pomlsat jen ty nejlepší vybrané motolaskominy a ještě dostanou možnost probrat nové trendy v této oblasti s fundovaným a příjemným personálem. Od 4. září naleznete kamennou prodejnu na nové adrese v Praze-Malešicích.

Kapitoly článku

MAXRPM je zkrátka více než jen motoobchod a to potvrzují nejen spokojení zákazníci, ale i skutečnost, že po desetiletém působení na trhu v oblasti prodeje kompletního vybavení pro motorkáře posouvá malý rodinný podnik limity pro své věrné konzumenty o další stupně výš. Připravil pro ně totiž nové služby, konkrétně servis a cafe bar. Vítání jsou zákazníci i s malými ratolestmi, pro které je připraven dětský koutek přímo v prostorách obchodu.

V první řadě se všichni bez ohledu na věk budou moci komfortně pohybovat v novém klimatizovaném showroomu o velikosti 400m2. Bez problémů budou moci přijet na jakýchkoliv strojích a pohodlně zaparkovat na prostorném hlídaném parkovišti přímo před okny firmy v areálu VK PARK na Praze 10.

Jak jsou již dlouholetí zákazníci MAXRPM zvyklí, i zde najdou ucelenou nabídku moto oblečení od značek Büse, Furygan, Rusty Stitches a Wintex. Přilby na motorku pocházejí od značek Airoh, Roof, Bell, Scorpion, Lazer, Nox a dalších, z motocyklových bot to potom budou ověření výrobci jako Falco, Sidi, TCX a Furygan. Moto zavazadla mají v MAXRPM od značek Velomacchi (jako výhradní dovozci pro ČR), Moto Detail či Vanucci. Kompletní nabídku aktuálního zboží najdete samozřejmě v internetovém obchodě www.maxrpm.cz

Novinkou v novém showroomu bude tedy dlouho očekávaný servis motocyklů, který bude od 1. října nabízet především služby pro běžný provoz moto miláčků: výměny oleje, olejových a vzduchových filtrů, brzdové kapaliny, brzdových destiček a brzdových kotoučů, výměny a seřízení řetězové sady, předsezonní prohlídky, ale třeba i montáž zakoupených doplňků v obchodě. V neposlední řadě se můžete těšit na pneuservis a individuální nastavení podvozku a ovládacích prvků na jezdce.

Jednoduše řečeno, zkušený tým obchodu pod vedením Libora Hynka bude k dispozici svým spotřebitelům v různých fázích jejich moto života. Poradí s výběrem zboží, jeho používáním i údržbou. Postará se o stroje, které jejich zákazníky vozí. A konečně, aby byla návštěva obchodu kompletní a uspokojující všechny základní moto potřeby, budou se moci zákazníci občerstvit v novém stylovém cafe baru, kde kromě pestré nabídky nealko i alko nápojů budou moci zahnat hlad kvalitní italskou pizzou či mexickým burritem nebo koupit něco malého k zakousnutí s sebou na cestu.

Nový obchod je otevřen od 4. 9. 2019, pondělí - pátek (10:00 - 18:00), v sobotu (9:00 - 14:00) na adrese U Stavoservisu 692, Praha 10 - Malešice a do 11. 9. mají na všechno zboží na prodejně slevu 20 %.
Podrobnější informace najdete na www.maxrpm.cz.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Autor článku obdržel prémii 6 Kč od 2 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Ritchy přispěl 3 Kč
strecKopca přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Související firma
  • MAXRPM

    Nabízíme rozsáhlou nabídku prověřeného a kvalitního moto vybavení na motorku a to: textilní moto oblečení, kožené kombinézy, kožené moto bundy a kalhoty, moto přilby a helmy na motorku, boty na motorku, moto rukavice, brašny a zavazadla na motorku a ostatní potřeby vhodné pro motorkáře. Naše zku...




TOPlist