husqvarna_svartpilen_801_2




Martin Krátký shání prostředky na novou motorku

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
dinosaurus (16) napsal 27.05.2019 v 00:52

dělej motoškolu - kuk na sršne maka každej den 365 dni v roce.

PSanec (130) napsal 25.05.2019 v 14:50

Padlo tady spousta názorů, se kterými lze souhlasit.Třeba jsi mladej, vydělej si.To je pravda. Je spousta velmi dobrých motorkářů,který fest makaj a vydělaj si na vysněnou motorku.Stojí je to mnoho sil a odříkání,ale nikdy by neškemrali voprachy. S tímto názorem lze jen souhlasit.Myslím,že se má přispívat jen potřebným/lidem v opravdové nouzi, na záchranu zvířat atd/.Ale je samozřejmé,že pán Krátký je výjmečný motorkář, a pak je na každém motorkáři, jak se svobodně rozhodne.Mám názor v tomto případě raději přispěji opravdu těm potřebným.Vždycky má člověk mnohem větší radost ,když si danou věc sám poctivě odmaká,mnohem více si ji váží a je hrdý,že to zvládl sám.

Mig_35 (345) napsal 22.05.2019 v 07:28-1+5

To, že někdo jezdí na motocyklu u mě automaticky nevytváří povinnost mu pomáhat. Jestli se stydíš za to, že mu někdo poradil, ať jde do práce, nebo ať si vydělá - takhle to dělá většina normálních lidí. Já bych se styděl na jeho místě žádat o peníze ostatní, ale nepíšu, že by se měl stydět on - to nechám na něm. A proto prosím tě drž hubu a nech si od cesty svoje stydění se za ostatní. Protože potom konáš přesně jako ten Farizeus, ačkoliv to nechápeš... s pozdravem "anonimní" helma

dajos (123) napsal 21.05.2019 v 22:56+1

Nema mi co docvaknout. Ja nemam potrebu se nad nikoho povysovat. Na muj vkus se tu vyskytly reakce, ktere bych v ramci prosby o pomoc motorkare v ramci motorkarske komunity proste necekal. A pokud mas problem komplexu potrefene husy, tak by docvaknout melo spis neco tobe. Ale neber to prosim jako radu. To bych si nedovolil. Ps: Na dalsi debatu s anonimni helmou uz v budoucnu nemam cas, tak me prosim omluv, ze je to ode me uz posledni reakce. Dekuji.

Mig_35 (345) napsal 21.05.2019 v 21:56

... třeba ti to docvakne

A proti těm, kteří se spoléhali na sebe, že jsou spravedliví, a ostatními pohrdali, řekl toto podobenství: Dva muži vstoupili do chrámu, aby se modlili; jeden farizeus a druhý celník. Farizeus se postavil a takto se modlil v sobě: Bože, děkuji Ti, že nejsem jako ostatní lidé, vyděrači, nespravedliví, cizoložníci, nebo i tento celník. Postím se dvakrát do týdne, desátky dávám ze všeho, co mám. Celník však stál zdaleka a ani vzhlédnout k nebi, ale bil se v prsa a říkal: Bože, buď milostiv mně hříšnému! Říkám vám: Tento odešel do svého domu ospravedlněn, a ne onen. Neboť každý, kdo se povyšuje, bude ponížen, a kdo se ponižuje, bude povýšen.

dajos (123) napsal 21.05.2019 v 21:25

Heki, zjevne mame v teto oblasti oba jine vnimani situace. To, ze jsi schopny nekomu v nouzi pomoci je chvalihodne.
Migu, nevim na jake informacni zdroje jsi napojen, ale muzu te ujistit, ze tva obava o me pokrivene hodnoty je licha a je pouze v tvych predstavach. A se stydenim problem nemam, delam maximum, abych k nemu nemel duvod.

Mig_35 (345) napsal 21.05.2019 v 20:45+1

dajos, jestli nepřispíváš na lidi ve skutečné nouzi, tak by ses měl stydět sám za sebe - jestli ti přijde důležitější koupit klukovi motorku na blbnutí, než pomoci skutečně potřebnému, máš celkem pokřivené hodnoty...
tak si prosím tě nech to svoje stydění sám pro sebe. miluju takové "moralisty"...

Heki (401) napsal 21.05.2019 v 20:00+3

Nic ve zlém, ale tím, že se svobodně rozhodnu nerozdávat své peníze přestávám být motorkářem (nebo se stávám motorkářem v uvozovkách)? Podle mě je nouze a Nouze. Vidím rozdíl v tom, když někdo třeba skončí na vozíku a tím, že zrovna nemá za co jezdit. Přispět někomu, kdo se zranil a tímpádem se dostal do existenčních potíží bych problém třeba neměl (a to přesto, že nikdo nikoho nenutil na motorku sedat). Ale to, že zrovna nemám motorku, o kterou jsem přišel ještě kdovíjak, to podle mě není nouze.

Na cestě jsem už pomoh pár lidem (dal jsem benzín, když došel, páčku, když ji borec zlomil při pádu atd...) a nikdy jsem za to nic nechtěl a to se mezi náma našli tací, co ani nepoděkovali...

Jak jsem již psal - Martinovi fandím, ale peníze si nechám. Rád mu přispěju formou vstupného na nějaké akci či závodech, na kterých ho třeba někdy uvidím.

PS: Naše politiky sice platíme, ale dobrovolnost v tom není.

Vše ostatní už tu padlo.

dajos (123) napsal 21.05.2019 v 18:39-2+1

Za příspěvky některých "motorkářů" níže se opravdu stydím. Jak se říká v nouzi poznáš přítele...Vysvětlení Martina mohlo být určitě srozumitelnější, ale i tak nevidím důvod proč bych mu nepřispěl. Svými výkony si to určitě zaslouží. Naše politiky si taky platíme a rozhodně nemůžu říct, že vím za co, kam a na co mé peníze jsou použity. A jestli si je politici zaslouží? To ani nebudu komentovat...A kolika lidem je to vlastně fuk... Slušný kluk poprosí o pomoc a je okamžitě na pranýři! Nechápu.

Mig_35 (345) napsal 21.05.2019 v 17:40

díky za zajímavost:)

Medvidek1 (24) napsal 21.05.2019 v 15:48

Migu 35
https://www.denik.cz/karlovarsky-kraj/zbran-na-zastupitelstvo-nepatri-mini-politici-20161110.html

Medvidek1 (24) napsal 21.05.2019 v 15:44

Migu 35
Nemusi to být zrovna mafie. Například jeden nejmenovaný teď už býlalý starosta lázeňského města měl podobné praktiky. To že jeho vilu dodnes střeží ochranka s poloautomatickou Hekler-Koch MP5 podobně jako některé novostavby u K.Varů je nejspíš kvůli turistům. ;)
Nemam info s kým se zapletl. Chtěl v lednu odejít, což se nemuselo hodit.

Mig_35 (345) napsal 21.05.2019 v 15:08

tak se zdá, že Martina doposud financovala ruská mafie

Medvidek1 (24) napsal 21.05.2019 v 14:53-1

K odemčení a nastartování auta mnohdy někteří lidé nepotřebují klíče ani souhlas majitele.

Kdo tak umí a učiní, nechodí sám a neváží 70kg i s klíčema.

Navíc je velmi vysoká šance že bude mít (i)legálniní “bouli pod bundou”

Pokud je vyhrožováno, nemá cenu cokoliv víc
říkat a případně tím ohrožovat rodinu a své blízké.

První na co PČR upozorní, že nemáte sám jednat s protistranou a medializovat.
U případného soudního sporu dáváte jen zbytečně karty na stůl.

Názor protistrany? Pokud čistě hypoteticky spácháte tresný čin budete se k němu ještě vyjadřovat??

“Pátrání ukončeno pro nedostatek důkazů” a případný zloděj se směje na lavici svědků (zkušenost)
Kdo tohle nezažil může dál radit v bezpečí PC.

Capt.Orr (30) napsal 21.05.2019 v 09:04

Pokusim se to udrzet mimo osobni rovinu. Poslal jsem neco malo. Castku, ktera mne nazabije, a pokud to Martinovi pomuze, tak z toho budu mit dobrej pocit. Zcela jiste mohl vysvetlit prehledneji, jak ta situace nastala, na druhou stranu uz jsem taky v zivote prisel o vic. Patrat po tom vic nebudu. Preju Martinovi hodne stesti se shanenim prostredku. Vzdycky jsem byl nadsenej z jeho videi, tak budu doufat, ze sem znovu bude moct nejaky postovat.

CryingDragon (7) napsal 21.05.2019 v 06:01

Jestli přispěji nebo nepřispěji v tuto chvíli netuším ale obracet se na policii nebo soud je na prd, mám s tím letité zkušenosti. V naši zemi má pravdu a právo ten kdo má peníze, když je nemáš máš smůlu pak musíš znát lidi kteří jsou horší než ti co si na tebe brousí zuby.

Mig_35 (345) napsal 20.05.2019 v 22:19+2

Tak proč nejsi zticha?

Martin Krátký je pro mě bohužel totálně nedůvěryhodný. Omluv mě, že nepřispěju někomu s tak mizernou historkou. Podle mého názoru buď neříká všechno, nebo to říká jinak, nebo prostě lže. A navíc mi zcela chybí vyjádření druhé strany.

Mimo jiné jsem si teď přečetl podmínky, 10% z částky zinkasuje zprostředkovatel, a pokud se nenasbírá dostatečné množství peněz, použije je jinde, na jiný projekt, dle vlastního uvážení. Přispěješ Martinovi a nevyjde to tak přispěješ třeba Martině:)

A ad reklama/sponzorství - dají si to nákladů, zvýší jim to tržby, říkej tomu jak chceš, k ničemu takovému u daru od soukromé osoby SMSkou nedojde. Není to totéž. Není to totéž!!!

scalla (51) napsal 20.05.2019 v 21:30

Mig_35, Heki: Je úplně jedno, kolik stojí vstupné. Příjmy ze vstupného jsou pro ně minoritní příjem a navíc neustále klesající. Že se reklamou firmy zviditelní, o tom žádná. Že si "vylepší zisky" - sněte dál. Že reklama není sponzorství? Proč potom barcelona píše, že má "globálního sponzora"? Možná nepotřebují slovíčkařit a nazvou věci jednoduše tak, jak jsou.
Na druhou stranu souhlas, Martin se svou motorkou a stuntem zkrátka není tak lukrativní cíl pro reklamu. Stejně tak nemůže nabídnout protislužbou svým sponzorům prebendy, jako třeba barcelona.

Víte, já vám nezazlívám, že nepřispějete. To je koneckonců vaše rozhodnutí. Ale někdy je mlčeti zlato.

rpadouch (3) napsal 20.05.2019 v 20:43

Souhlasím s Heki (111) napsal Dnes v 13:47 - a navíc v tom videu vlastně není vůbec nic vysvětleno, ono se to zdá spíš jako, že někomu dlužil pěníze nebo tak něco, těžko říct, kor když Martin v podstatě nic nevysvětlil, jen popsal, že mu někdo odvez motorky. Měl k tomou důvod, právo? ...proto se také ke sbírce nepřipojím.
Jinak existujou i půjčky, úvěry :).. . Taky jeden na motorku mám.

technick (41) napsal 20.05.2019 v 18:21-1+2

Poslal jsem peníze už jen kvůli tomu, že se stydím, za ty lakomý a chytrý plkání ve zdejší diskuzi. Startovač je Martinův momentální způsob boje a má mojí podporu, rád jsem sponzorem schopného člověka. Martine pokračuj !!!

chfox44 (13) napsal 20.05.2019 v 16:53+1

Tak jo, poslal jsem 3x SMS za 100,-, nechci žádnou nálepku ale stuntride se mi líbí, už proto, že to neumím...ale to video, to se mi hodně nezdá - kdo s tím odjel, jak s tím odjel, on mu dal klíčky? kolik je mu? jestli počítám dobře, 32. To už není kluk ale chlap. A co to bylo za sponzora? Proč neznáme jeho jméno?... Taky bych chtěl novou motku,... no ale přišel jsem o víc, 300 mě nepoloží, tak snad to k něčemu bude, ale určitě by se měl zamyslet jak a s kým to dělá

Heki (401) napsal 20.05.2019 v 13:47+1

scalla: A proč si myslíš, že si někdo za reklamu platí? Že neví co s prachama nebo aby byl vidět a tím vylepšoval zisk?

Martinovi fandím, ale peníze nepošlu. Já peníze musím taky vydělat. Pokud to Martin dělá pro radost, ať si na to vydělá sám. Pokud to dělá jako svoji obživu, tak by na to měl vydělat tím tuplem - živit se něčím co nevydělává nedává moc smyslu.

Klacky pod nohy mu neházím a ani mu nenadávám, ale taky mám své sny a koníčky a ty peníze hážu do kasičky na ně.

Krom toho by mě zajímal i názor protistrany jak to bylo...

Mig_35 (345) napsal 20.05.2019 v 13:32

Scalla: vstupné na Barcelovu stojí od 10 do 200 tisíc a obvykle je dlouho dopředu vyprodáno. Příjem z reklamy je sponzorství? Hlavně je to reklama. Inzerenti za ni platí, protože se jim vyplatí. A protože se Martinovi sponzoři na novou motorku nehrnou, rád by ty peníze dostal od fyzických osob...

scalla (51) napsal 20.05.2019 v 12:38

> A sponzorství FC Barcelona je založené na zisku ...to jen tak pro ,,abbany"...
FC Barcelona je zisková asi tak, jako je ziskový Agrofert. Ten zisk je z velké části tvořen příjmy z reklam a vysílacích práv. Takže vlastně od sponzorů.

kuklic (13) napsal 20.05.2019 v 11:53-1+1

Lidi, lidi... Máme někoho, kdo ČR dobře reprezentuje ve sportu nám blízkého (motorky), potřebuje teď popostrčit a někteří tu mají blbé řeči. Martin ve videu skoro nic neobjasnil, nevím proč/jak doopravdy přišel o motorky, ale poslat 300,- někomu, kdo má výsledky a možnost reprezentovat opět ČR, mi přijde jako dobrý počin. Např. Sáblíkové, bych taky přispěl na brusle...

hrochi (155) napsal 20.05.2019 v 11:25

Jacob82: negativní reklama je taky reklama, ale myslím, že by to mohla být ta produkce s www reklamou na dodávce a ocasu a spodku motorky, ale to je jen moje domněnka. Bonmoto, Partsdepot i Liquimoly budou asi obyč sponzoři. Kdyžtak mne opravte, nerad bych něco nakydal, kam to nepatří. Možná by se mohlo poděkovat těm hodnejm sponzorům a my už si to vylučovací metodou spočítáme

hrochi (155) napsal 20.05.2019 v 11:11

Ten prodej bez zaplacení by to chtělo asi vysvětlit. Taky jsem takto přišel o půl mega. Ale od tý doby peníze na dřevo! Nicméně: pokud jsi nepodepsal, že jsi převzal plnění v hotovosti a platba je po splatnosti i několik let, tak smlouvu vypovědět z důvodů neplnění protistrany, požádat o vydání bezdůvodného obohacení (ten dopis je dobrý důkaz, že je mají), posléze nahlásit kokotům z PČR jako trestný čin bezdůvodné obohacení a medializovat, jinak pracovat nebudou a zametou to pod koberec. A kdyby náhodou přes svoji lenost a neschopnost prokázali trestný čin, tak se nezřekni adhezního řízení k čemuž tě PČR bude nabádat. Civilní žaloba se pro 300kolíků nerentuje (malé soudní náhrady v případě výhry). Paralelně však oslovuj velké i malé sponzory, budou se i tak hodit.

Jacob82 (142) napsal 20.05.2019 v 10:55

IMHO: Z videa sem se nic nedozvěděl, nic mě nepřesvědčilo, nic se nevyvrátilo, žádný konkrétní informace, vlastně ani žádný prosby, či sliby tam nepadly. Kdybych chtěl např jako spotřebitel přestat podporovat údajný zloděje (sponzory) nákupem jejich výrobků či služeb, tak nevim koho ani co, kdyby chtěl něco někam poslat, tak ani nevim, jestli to znova neproje(d)e.. Takhle to já vytvořit, tak bych se styděl (jak ten žebrací článek, tak to nic nevysvětlující video, tak vlastně i celej ten průšvih, o kterym se možná právě z toho důvodu konkrétně nemluví)..

stráťa (104) napsal 20.05.2019 v 09:51

Karlie: Startovač a podobné servery slouží k nastartování nějakého projektu. Krátký už má úspěšnou kariéru a dostatečně známou značku.

tom.tykal (7) napsal 20.05.2019 v 09:24-1

Tak koukám, že tu píšou (až na čestné výjimky) samí šetřílkové. Trochu velkorysosti prosím! Zdravíme Martina, nedej se!

Předchozí
1 2
Následující



TOPlist