husqvarna_svartpilen_801_2




Novinky u LS2 pro sezónu 2017

Španělský výrobce přileb se během poměrně krátké doby vyšplhal ve svém oboru mezi největší a nejznámější producenty. Značku LS2 můžete vidět na hlavách závodníků ve světových šampionátech v terénu i na asfaltu, i v prestižní Rally Dakar. Zkušenosti získané v náročných podmínkách se samozřejmě přenáší i do civilního sektoru, a firma je využívá při vývoji nových modelů. Podívejte se, s čím značka přichází pro letošní sezónu.

Metro

Univerzální vyklápěčka se skořepinou z materiálu Kinetic Polymer Alloy je v novém barevném provedení Firefly vybavena fluorescenčními prvky, které ve tmě svítí, a v další nové kombinaci Rapid velkými reflexními plochami, které rovněž zvyšují bezpečnost. Součástí výbavy je také vysouvací sluneční clona a UV odolné plexi s úpravou proti mlžení a poškrábání, větrání Dynamic Flow-­through Ventilation, komfortní vyjímatelný a pratelný interiér a zapínání rychlopřezkou. Přilba má hmotnost 1 600 gramů a stojí 4 999 Kč.

Pioneer

Také enduro helma s plexištítem a vysouvací sluneční clonou dostala nové barvy - grafiku Trigger a jednobarevný Solid. Základem je skořepina z materiálu Kinetic Polymer Alloy, opatřená kšiltem. Dobrý výhled zajišťuje plexi s úpravou proti mlžení a poškrábání, odvětrání pak systém Dynamic Flow-­through Ventilation. Interiér je kompletně vyjímatelný a pratelný. Hmotnost přilby je 1300 gramů, cena s DPH 3 899 Kč.

Verso

Osobitým designem zaujme stylová otevřená přilba se skořepinou KPA. Ta je vybavena integrovanou sluneční clonou, čirým plexi s úpravou proti poškrábání a UV ochranou, difuzorem na spodním okraji plexi, hypoalergenním interiérem z možností vyjmutí a přípravou pro Bluetooth komunikátor. Hmotnost 1250 g, cena s DPH 3 399 Kč.

Breaker

Jedna z nejlepších integrálních přileb od LS2 z hlediska bezpečnosti, komfortu a designu, vhodná pro výlety a dlouhé cestování nabízí velmi dobrý jízdní komfort. Charakterizuje jí lehká KPA skořepina, integrovaná sluneční clona, čiré plexi s úpravou proti poškrábání, nosní deflektor, vyjímatelný podbradní spoiler, rychlé vyjímání lícnic v případě nouze, účinné větrání s nastavitelnými vstupy, příprava pro Bluetooth, vyjímatelný a pratelný hypoalergenní interiér, zapínání mikrometricky nastavitelnou rychlopřezkou. Cena s DPH je 4 999 Kč včetně folie Pinlock 70 Max Vision.

Bobber

Stylová otevřená helma v moderním retro vzhledu má lehkou skořepinu ze skelných vláken Tri-composite Fiberglass, díky které váží pouze 900 gramů. Interiér je vyjímatelný a pratelný, zapínání usnadňuje mikrometrická rychlopřezka. Cena s DPH je 4 399 Kč.

Infinity Beyond

Otevřená přilba z laminátu se teď vyrábí v atraktivním fluorescenčním svítivém lakování. Výbava zahrnuje integrovanou vysouvací sluneční clonu, zadní aerodynamický spoiler, rychle vyjímatelné plexi s úpravou proti poškrábání a mlžení, větrání s uzavíratelnými vstupy, komfortní antialergický vyjímatelný a pratelný interiér a zapínání mikrometrickou rychlopřezkou. Hmotnost 1100 gramů  cena s DPH 4 999 Kč.

Bluetooth Headset Linkin

Ve spolupráci s firmou SENA značka LS2 vyvinula pro své přilby multifunkční motocyklový bluetooth komunikátor, který umožňuje oboustrannou komunikaci se spolujezdcem nebo mezi až 4 jezdci, Bluetooth hands-free telefonování, stereo poslech hudby ve formátu MP3, rádia či hlasových pokynů GPS navigace. Ve své třídě se chlubí velmi dobrou kvalitou zvuku a má možnost připojení až dvou mobilů najednou. Baterie vydrží až na 7 hodin hovoru nebo 7 dní v pohotovostním režimu. Komunikátor je odolný proti stříkající vodě a s DPH stojí 3 799 Kč.

Všechny novinky naleznete na stránkách www.ls2.cz

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Související firma
  • ASP Group Distributing

    ASP Group Distributing je ryze česká společnost se silnou pozicí na trhu, která dováží a v síti svých prodejců distribuuje čtyřkolky, UTV, SxS, e-skútry, obojživelná vozidla, náhradní díly, příslušenství a doplňky předních světových značek. Oficiální dovozce více než 40 značek Jsme oficiální d...




TOPlist