yamaha_demo_tour




Procházka Průmyslovým palácem

Jarní výstava je obrovský mumraj. Na jednom místě se soustředí motocykly, produkty, firmy, lidi z motocyklového světa, takže celé čtyři dny běháme z místa na místo, sledujeme nové věci, bavíme se se známými, dohadujeme testy motocyků...

Kapitoly článku

V dnešním článku opět najdete jen letmý nástin toho, co nás na výstavě uhodilo do očí a následně do objektivu. Věcí, firem, služeb i jezdců, kteří by si zasloužili zvláštní pozornost, je zde samozřejmě mnohem víc, takže to berte jen jako malou ukázku...

Aprilia a Moto Guzzi

Střední hala Průmyslového paláce zůstala stejně jako v minulých letech ve své plné slávě věrná značkám zastupovaným společností A-Spirit. Stěžejním strojem je bezesporu nová Aprilia RSV4, která se včera v Losailu s Biaggim za řídítky dvakrát umístila "na bedně".

Airoh a Diadora

Tradičním vystavovatelem je firma Paolo, která se zabývá mimo jiných dovozem přileb značky Airoh a bot Diadora. O novinkách Airohu jsme již psali. K vidění je navímc několik nových barevných provedení. V duchu designu se nesou i novinky od Diadory, která navíc začala nabízet boty pro supermoto.

Brno Circuit

Na výstavě je i stánek Brněnského automotodromu, kde si můžete koupit lístky na MotoGP.

Victory

Americké cesťáky, které od letoška na našem trhu začnou konkurovat Harleyům.

Kentoya a Wild Performance

Komu by choppery od Victory stále ještě byly málo, může zajít na stánek Kentoya a omrknout přestavby a hlavní ceny, které získaly na světových soutěžích.

Helmy Premier

V oblasti helem nás zaujala značka Premier s novou technologií karbonkevlarových helem s příměsí titanu. V televizi či na okruhu tyto helmy můžete vidět na tak slavných hlavách, jakými jsou Ruben Xaus, Andrew Pitt a Pol Espargaró. A tady máte jejich repliky.

Kymco Myroad

Tchajwanská značka v poslední době hodně spolupracuje s BMW a zdá se, že se jí to z technologického hlediska vyplácí. Skútr Myroad 700i nabízí speciálně vyvinutý motor pro velký skútr, diodové přední i zadní reflektory, elektronické nastavení odpružení tlačítkem na řídítkách, sledování tlaku v pneumatikách...

SW Motech

Zajímavé řešení upínání hliníkových kufrů bez potřeby složitých montážních sad předvedl SW motech. Kromě kufrů pro téměř všechny modely na trhu vyrábí SW motech i centrální stojany a mnoho dalších doplňků. Letošní novinkou jsou cestovatelská řidítka vybavená silenbloky eliminujícími vibrace a rázy do řidítek.

Touratech

Výrobce cestovních doplňků a úprav představil dvě zásadní novinky ze světa GPS - Novou verzi populární motonavigace Zümo a především GPSmap 620 - navigaci s displejem o úhlopříčce 13,5cm! a integrovanou fotomapou světa. Na trh by se obě tyto navigace měly dostat do čtyř týdnů.

Autogramiády jezdců


Stefan Everts
Martin Macek
Ondra Ježek

Michal Dokoupil

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist