husqvarna_svartpilen_801_2




Česká účast na výstavě EICMA

Na nejvýznamnějším evropském veletrhu, jehož začátek se už odpočítává na hodiny, se představí stovky vystavovatelů. Ani české firmy nezůstávají doma se založenýma rukama - v seznamu přihášených jsme jich našli hned devět. Jaké novinky si do Itálie připravili?

K tradičním zástupcům českých barev patří firma Bikers Crown, která bude v Miláně prezentovat své dvě vlastní produktové řady - dobře známé Trilobite Premium Aramid Fashion a Rusty Pistons. U Trilobite se návštěvníci mohou těšit na novou kolekci zaměřenou především na rozšíření použití materiálu Trilobitex, který Bikers Crown vyvinul a následně patentoval a s tím spojený propracovaný design, voděodolnost a vysokou úroveň ochrany a komfortu celé nové kolekce. Na své si přijdou, jak fandové sportovních nebo cestovních motocyklů, tak i milovníci chopper a custom stylu.

Také Rusty Pistons představí nové přírůstky. Mezi hlavními novinky patří speciální kolekce určená pro jízdu na motocyklu, která v sobě kloubí různé ochranné prvky a ukrývá je pod módní custom vzhled. Jinými slovy, oblékej se stylově, když řídíš stylový stroj.... Rusty Pistons nezapomíná ani na tu něžnější polovinu populace, pro kterou jsou připraveny například nové, exkluzivní kožené bundy. Nadšené budou jistě i pin-up holky, protože budou moci obohatit svůj Rusty šatník o další novinky.

Mezi světovou špičku se řadí produkty značky Goldfren - předního výrobce sintrovaného brzdového obložení a brzdových komponentů. Kromě toho bude společnost Andrea Špačková – PRODUCT – SPACEK vystavovat spojkové segmenty a spojky, brzdové kotouče, brzdové hadice, brzdové třmeny a brzdiče pro motocykly a ATV včetně nových typů brzdového obložení a kotoučů.

Firmu RD Moto můžete znát jako výrobce ochranných protektorů, padacích rámů, páček a dalších tuningových doplňků. Založena byla v roce 2001 a od té doby neustále rozšiřuje a vylepšuje svůj sortiment. Svojí aktuální kolekci představuje v novém katalogu 2016 a její stánek nebude chybět ani na výstavě EICMA.

Nálepku Made in Czech republic byste našli také na produktech značky SW Motech, pro kterou zajišťuje velkou část výroby její pobočka ve Vojkovicích u Brna, kde jsme si nedávno byli prohlédnout novou halu. Hlavními prezentovanými novinkami budou doplňky k motocyklům BMW S 1000 XR:  padací rámy, top nosič, boční nosiče kufrů, kryty rukou, hlavní stojan, držák navigace, padací protektory a Honda CB125F - padací rámy, top nosič a rozšíření zrcátek.

Mezi české produkty patří také brzdové obložení značky Delta Braking, které vyrábí ostravská firma MXN-CZ. Ta rozšiřuje nabídku o novou sérii sintrovaných destiček řady Platinum s garantovaným nájezdem 10 000 km při použití v silničních motocyklech a dvojnásobnou životností u terénních modelů. Delta Braking dále vyrábí pevné i plovoucí brzdové kotouče ke všem modelům motocyklů v různých cenových kategoriích, a začíná se věnovat výrobě obložení pro bubnové brzdy.

V Miláně dále uvidíme stánek táborské firmy Actia, která se pod značkou Diag4bike zabývá motocyklovou diagnostikou a tuningem, a doposud se specializovala hlavně na motorky značek  Harley-Davidson a BMW. Nově zařazuje do svého portfolia také diagnostiku pro Indian a Victory.

V seznamu vystavovatelů nechybí ani další pravidelní účastníci veletrhu EICMA - značky Mitas, Supersprox a Kuberg.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist