husqvarna_svartpilen_801_2




Okruhové dny KTM TNT

KTM okruhové dny nyní poprvé nabízejí možnost jedinečné zkušenosti z jízdy na závodních okruzích - a to pod dohledem profesionálních instruktorů.

KTM prezentuje své exkluzivní asfaltové aktivity pod svou značkou "Race Orange". Nejdůležitější akcí řad akcí Race Orange jsou Track 'N' Test dny, v kostce TNT. Specializované jezdecké tréninky otevřené pro každého jezdce na závodních okruzích v Evropě.

Ježdění bude exkluzivně na speciálně vybraných závodních okruzích, které splňují důležité moderní standardy v oblasti bezpečnosti a infrastruktury. Na programu jsou okruhy jako Almeria, Pannoniaring, Oschersleben, Cadwell Park nebo okruhy světového šampionátu Moto GP - Mugello, Sachsenring a Assen, stejně jako okruhy Bresse a Anneau du Rhin.

Nezapomenutelná zkušenost pro jezdce všech značek motocyklů
Tato nabídka platí pro všechny jezdce i jezdkyně všech motocyklových značek. Zdvihový objem motoru či výkon motoru nehrají na okruhových dnech TNT žádnou roli. Skupiny budou zformovány podle jezdeckých schopností, což otevírá velké možnosti pro všechny jezdce od začátečníků až po ambiciózní hobby závodníky. V popředí našeho zájmu je během těchto jedno nebo dvoudenních akcí vždy jezdec. Krátká teoretická přednáška od zkušených instruktorů pomůže jezdcům při získávání citu pro nalezení ideální stopy a pro maximální náklon v zatáčkách.

Testování modelů KTM na nejmodernějších okruzích v Evropě
Jméno Track 'N'Test mluví samo za sebe. A pro účastníky, kteří touží vyzkoušet výkon modelů KTM na okruzích, je v nabídce pestrá škála silničních modelů této značky na otestování: vše od zcela nové RC8R, RC8, Super Duke a dokonce i brutálního 990 Supermoto.

Registrační poplatek je od 130 do 170 EUR na den podle typu akce. Registraci a více informací najdete na www.raceorange.com.

Akce v okolí ČR a Slovenska:
  • Pannoniaring, HU: 2. 4., 21.-22. 4., 29.-30. 9. 2009
  • Sachsenring, DE: 22.-23. 05. 2009
  • Oschersleben, DE, 1. 6. 2009
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist