yamaha_demo_tour




Motocykl 2009 - KTM a Husaberg

Jako první uspořádala svoji výstavní tiskovku značka KTM, doplněná letos poprvé o samostatnou část se dvěma strojI Husaberg. Hned ráno jsme se tak mohli podívat na představení novinek 2009.

Na české půdě se slavnostně odhalily tři novinky - nová verze okruhovky KTM RC8, dále cestovní supermotard KTM 990 SMT a nakonec ostřejší verze KTM Adventure R. O těchto strojích jsme již přinesli většinu základních informací dříve, takže se zde nebudu opakovat - přijďte si je sami osahat a posadit se na ně alespoň na výstavě. Nebo si počkejte na 8. května, kdy KTM bude pořádat okruhový den na trati v Milovicích. Zde si budete moci všechny nové stroje sami prohnat po trati a sami zjistit, zda vás oranžové šílenství také nakazí.
K lákadlům rakouské expozice patří také dakarový speciál letošního vítěze Rally Dakar 2009, Marca Comy. Možnost vyzkoušet si posaz závodního stroje pro dálkové soutěže se člověku hned tak nenaskytne a je jasné, že Matěj jako příznivce oranžové značky nemohl odolat.
Další zajímavostí je freestylový stroj KTM, který nám dnes ukázal jeho majitel a motocyklový jezdec, resp spíše "motocyklový skokan", Petr Pilát.
Součástí expozice KTM je letos poprvé také značka Husaberg, kterou zastupují dva stroje - zástupce endura a zástupce motardů této značky.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist