journeyman_brezen




VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
klerikman (0) napsal 26.04.2012 v 01:04

Horten: Zdar pane. Jsem ten, co se snažil zajistit akci po mediální, v tomto případě spíše zvukové stránce. Tvé označení mé osoby raději přeskočím, jelikož myslím, že by to stejně k ničemu nevedlo ... a k tomu ROVNÝ KŠILT ??? To určitě ne. Teď spíše fakticky. Na takovéto akci jsem hrál poprvé a rád bych zde řekl, že jsem změnil názor na označení MOTORKÁŘ. Zjistil jsem, že jste banda velice příjemných lidí a to co většina z vás na trati předváděla je pro mne něco úžasného (hlavně těch pár týpků, co závodili v neděli). Zpět k produkci. Několikrát za den jsme s moderátorem vyhlásili, aby se někdo osmělil a v případě, že produkce neprobíhá podle představ přítomných, nás nasměroval správným směrem. TO SE ALE NESTALO. Můžem se tu do nekonečna bavit o tom, jak to mělo subjektivně být ... ale opět si myslím, že by to nikam nevedlo. Spíš mne tak napadlo, a proto jsem se i přihlásil na tohle forum, že kdybychom měli hrát na akci příští rok, vyslechnu si návrhy na muziku zde na foru ... je toto přijatelné ?

Horten (6) napsal 24.04.2012 v 20:31

Pokud jsem to správně pochopil, tak celá akce byla myšlena spíš jako neformální setkání fanoušků motorek a jako přidaná hodnota byla možnost vyzkoušet si nové motorky. Potud je to samozřejmě super. Ale zásadní chyba, samozřejmě podle mého subjektivního názoru, bylo podat to potencionálním zákazníkům jako promo akci. Mluvil jsem s pár lidmi, kteří na to měli stejný názor. A podle aut ti lidé rozhodně měli peníze na to, aby si tam koupili prakticky cokoliv. Jo a rada na závěr. Ideální je, když tam jsou zástupci všech dealerů a starají se o své zákazníky. Pokud tam jsou lidi z importu, kteří nikoho neznají, tak hrozí dost zásadní chyby v komunikaci, které se ve finále vymstí jen a jen Vám...Jo a za smažku se omlouvám. Jak stárnu, tak začínám bejt nesnášenlivej

Flash-Team (0) napsal 24.04.2012 v 11:36

Ahoj lidi, jako pořadatel akce jsem si se zájmem přečetl Vaše připomínky a děkuji za ně. Určitě pro příště zapracujeme na jiném systému registrace na testovačky a především na cateringu. Zde určitě máme co zlepšovat. A v češtině možná taky . Za nedostatky se omlouváme - akce pomalu roste a my rosteme s ní.

Co se týče nutnosti podepisovat prohlášení na vstupu i pouhými diváky je podmínka areálu a nikoliv naše rozhodnutí, ale z bezpečnostního hlediska na tom nevidím nic špatného. Stejně tak areál Motorland sám řídí catering a nenechá si do něj vstupovat - proto jsme i 2 roky za sebou nespokojení a nezbývá nám nic jiného, než na ně tlačit nebo si vybrat jiné místo na akci, kterých je však pramálo. Teď už snad konečně uznali, že si tím škodí i oni sami a posunou se s námi dál.

Hudba - no ok. To bude vždy dost subjektivní. Měli jsme teď dvakrát za sebou rock, kterej naopak já zas moc nemusim a tak jsme se letos posunuli jinam. Každopádně by trochu tolerance neškodilo - nemusíme bejt hned smažky (pokud nemyslíš řízky).

Jinak nejde o promo akci ze strany KTM, ale jen o klubovou akci, kterou KTM a HUSABERG podporuje nejen půjčením motocyklů, ale taky trochu finančně a vlastním personálem, za což děkujeme.

Ať už jde tedy o hudbu, vstupné, přípravu tratí či jiné věci, tak se určitě nebudeme snažit zaměřovat na prodej motocyklů a klienty, kteří mají v kapse peníze, abychom je na místě rozmazlovali. Nadále vše chceme pořádat pro majitele sportovních motocyklů všech značek, aby mohli pojezdit na výživných tratích jen tak pro zábavu, pobavili se s ostatními účastníky a přitom si přišli na své i tehdy, pokud si budou chtít testnout i nejnovější modely od KTM a HUSABERG.

Jinak moc děkuji všem dobrovolníkům a kámošům, kteří svým dílem pomohli, aby se akce vůbec uskutečnila a taky všem účastníkům, kteří přispěli k tomu, že si akce na sebe vydělala a já nepřišel na buben, za což by mě doma moc nepochválili.

Vstyčený prostředníček posílám panu Menčíkovi z Autokompex Menčík, který nám přislíbil testování Škoda YETI v terénu, které jsme zařadili do programu a nakonec nám nezvedal telefon, na akci se vůbec neobjevil a do teď nechal vše bez omluvy. Doufám, že se s podobnými kokoty v budoucnu setkávat nebudu.

S pozdravem
Michal Fleischhans.

Těm co se naše aktivity líbí nás mohou sledovat na www.ktmclub.cz a

Payos (0) napsal 24.04.2012 v 10:25

To Horten: Promiň, ale kde si můžeš zajezdit na tak LUXUSNÍCH 4 tratích, které tam byly VÝBORNĚ připraveny, můžeš si půjčit úplně nový stroj a za zády pro klid všech máš hasiče, zdravotníky a sanitku...? To je "ancábl", který tam není zadarmo. Pro mě to bylo super a jedu zase...

Uvalak (4) napsal 24.04.2012 v 09:52

Horten: Ty by sis asi predstavoval aby KTM udelala akci, kde by rekla: tak tady je luxusni hotel, nase kompletni rada motorek na zniceni a vsechno jidlo a piti free, prosime vsechny somraky z rad motorkaru i bezneho lidu aby prisli??? Ja osobne to beru jako takovy spolecny setkani, pojezdeni a popiti kamaradu, pokud chces promo akce, tak si kup zajezd s duchodcema do kulturaku, kde ti budou tlacit hrnce za dobre Do budoucna by bylo snad lepsi kdyby tam zadny testovacky nebyli a prijeli tam jenom lidi co stoji o prozity pohodove projezdenyho vikendu A pokud si vezmu, ze bych misto toho jel takhle na 2 dny na trening, tak za to dam jeste vic. MX trat stoji na den minimalne 150 kc, asfalt kolem 300 kc a ma takovy skvely enduro a trial trati nema clovek sanci se mimo zavodu normalne projet

Horten (6) napsal 24.04.2012 v 09:02

Já vím. Ale prostě značka jako KTM se má postarat o to, že bude všechno na 100% a na úrovni.

Hawk (7) napsal 23.04.2012 v 22:44

2 Horten> Tady je asi ten problém. Ona to nebyla čistokrevná promo akce. Pročti kdo ji pořádá, kdo financuje, a z čeho vůbec KTM&Husaberg Festival vynikl.

Horten (6) napsal 23.04.2012 v 20:10

Nejsem prizrak, jenom ocekavam trosku ucty kdyz nekam prinesu tri kila

Alice666 (0) napsal 23.04.2012 v 19:57

Makacice:jj,vim o mym uletu s cedulema jsem to psala nejak rychle a az kdyz jsem to odpalila, pak az precetla a malem jsem zesedivela njn, i to se stava v lepsich rodinach takze omluva

Makačice (6) napsal 23.04.2012 v 19:51

Horten: Jseš fakt přízrak

Horten (6) napsal 23.04.2012 v 19:24

Ty vole zajezdit si na svy motorce!?!? Se svym obedem!?!?V prvni rade to byla promo akce!!! Pokud to mel byt sraz, tak to byl teprve pruser...

Uvalak (4) napsal 23.04.2012 v 16:43

Mno zde kritizovana hudba mi prisla v pohode, to tam meli pozvat skupiny typu AC/DC revival jak na kazdym kozenkarskym srazu? A hlavne ja tam vetsinu casu jezdil a ne stal v depu, takze tohle me nejak netrapilo Fronty sileny to je fakt, ale na druhou stranu potesilo, ze toceny pivo a klobasy byli az do pulnoci. Pokud si jel clovek pekne zajezdit na svy moto se svym obedem tak to byla suprova akce. Pristi rok jedeme urcite znova

GarioGringo (0) napsal 23.04.2012 v 11:17

Mimochodem jsem se doslech, že bývalý vojenský areál u Bělé pomalu ale jistě začínaj požírat zkorumpovaný úředníci a namísto krásného ježdění tam budou stát domečky a hotýlky. Pokud bych moch vstupnym podpořit tento areál aby zůstal tak jak je, tak neváhám pokaždé jezdit vstupní branou a platit. třeba 300, podpořit svojí návštěvou stánky s občerstvením. Je to jedno z posledních míst kde můžete zažít opravdovou svobodu ať už pěšky, běžmo, na kole, motorce nebo quadu a oprostit se od všeho nechutného v tomto zkorumpovaném státě.

Sendy (3) napsal 23.04.2012 v 11:08

Já byl s akcí spokojený. Nikde jsem na nic dlouho nečekal. Stačilo přijet v sobotu včas. Tři podpisy, kontrola dokladů jestli souhlasí s registrací, rezervace vybraných modelů a hurá na enduro trať se svou motorkou. Parkoval jsem vedle motárdové trati kde jsem pro nádherné dunění motorů nevnímal kritizovanou muziku. Vlastní catering jsem ocenil při pohledu na frontu u stánku. Ale s tím se dá předem počítat. Pro mě bezva víkend s pěkným počasím a spoustou nejen oranžových zážitků. Ještě teď mě bolí celý člověk

GarioGringo (0) napsal 23.04.2012 v 11:07

Byl sem tam taky s celou rodinkou a byl to docela fajn den. Vstupný 100,-Kč je podle mně dost rozumná částka, když vemu v potaz, kolik lidí se tam v tom areálu podílelo na tom, aby vše fungovalo. Nic dneska neni zadara. S tom jídlem máte pravdu, jeden stánek málo. Ale přijel jsem potestovat KTM a Husaba a tam to byl opravdu problém, protože už v půl 11 bylo takzavaně vyprodáno. Chtěl jsem hlavně testnout menší obsahy ale zůstalo na mně (a to můžu bejt opravdu rád, že aspoň to) "jenom" 500 a 450 KTM. Husa sem vůbec neměl šanci ani očuchat. Zkrátka málo motorek na tak velkou akci a VELICE PARÁDNÍ trať. Za to orgánům velké díky a poklonu. Chtěl bych pořídit možná 250ccm - 300 2T.

Horten (6) napsal 23.04.2012 v 10:19

Chuděrka malá, tak si dává záležet, ale ta cedule jí trošku ulítla . Hele prostě se člověk zapisoval třikrát. Proč, když všude jinde je to jednou? Vypisování papírů ručně?!? Všude jinde mají kopírku. Ale co je největší mazec, tak tedy vybírat vstupné na promo akci?!?!?!? Opakuji, motorky super. Enduro trať super. Organizace příšerná. Silniční trasa příšerná. Mluvil jsem s několika lidmi, kteří tam jeli kvůli konkrétním motorkám, které opravdu chtějí kupovat (stejně jako já). A všichni na to mají stejný názor. Po pravdě dneska jedu do KTM a hrozně se těším, co mi na to řeknou. Mně tím dali jednoznačný signál, že jsem pro ně nedůležitá trubka.

Makačice (6) napsal 23.04.2012 v 09:28

Alice666 - no jestli jsi gramatiku na cedul,,y"ch hodnotila Ty, tak se nedivím, že se něco nezdálo Jinak co se týká podepisování na hlavní bráně, stačilo si přečíst, co podepisujete - to, že pohyb v areálu je na vlastní nebezpečí. Konstruktivní kritiku si organizátor určitě vezme k srdci, i to je důležité.

kada (0) napsal 22.04.2012 v 19:48

Byl jsem tam včera. Trať super, ale organizace zcela na ho... . Nechápu proč jsem se registroval u dealera a pak ještě přes web s tím, že jsem se chtěl povozit na 350 exc, kterou uvažuju vymenit za svoji už postarší 450 EXC. A výsledek - v 11 hodin všechno vybukovaný . A to jsem tam jel až z Brna. A ta hodinová fronta na buřta a nealkopivko byla hoooodně otravná. Nebýt bezva tratě a krásnýho počasí a mojí 450, tak bych se tam už nikdy neukázal ani zadarmo. KTM se má hoooodne co učit v organizaci. Škoda, tak málo chybělo k bezva akci.

Horten (6) napsal 22.04.2012 v 15:25

Evu a Vaska!?! Ja jsem ve strednim veku a ne geront. I kdyz je fakt, ze to co tam frcelo bylo zhruba na stejne urovni jako Bila orchidej...

RadisPCE (0) napsal 22.04.2012 v 14:42

Myslim, že celkem povedená akce, až na to občerstvení

Prostě jsem se zbalili a jeli cca 4 km nahoru k pumpě na bagetu a nebyli jsme sami

asi čekali kolem 30-40 lidí

Kornout1 (1) napsal 22.04.2012 v 14:37

Hudbu jsem nějak nevnímal, protáhnul jsem mojí KTM, ulomil načatou páčku, ocitl se v hromadě 3 padajících jezdců, zajezdil na DUKE. Domů jsem přijel totál KO unavenej. Občerstvení totálně nezvládnuto, nemít tam kámoše co měl řízek a svoje pití v autě, tak tam polovinu času prostojím ve frontě.
Nejvíc mi ale vadilo, že na mě nevyšla nová Freeride, chtěl jsem jí testnout.
Celkově jsem spokojenej, ježdění bylo OK.

Alice666 (0) napsal 22.04.2012 v 14:13

musim se pridat k Hortenovi, hudba silena, jeden stanek s jidlem je nedostatecny pri takovy vetsi akci, gramaticke chyby v napisech na ofiko cedulych. Sli jsme tam jen na cumendu a stahli nas o kilo na hlavu za vstup, pritom jsme se sli jen podivat na otocku..to na jinych promo akcich neni, aby se platil vstup.. znacka KTM good, organizacne nezvladnuto, co se tyce lidi, kteri si neprisli zajezdit,jen kouknout..i my se museli na hlavni brane podepisovat..

Makačice (6) napsal 22.04.2012 v 13:57

Horten: Amen. Příště pustíme Evu a Vaška.

Horten (6) napsal 21.04.2012 v 22:41

Jo a jeste mi hrozne pila krev na dementni muzika. Vekovej prumer tech, co si tam muzou koupit motorku byl cca 35 let. Ta koho napadlo tam postavit nejakou smazku s rovnym ksiltem a hustit do nas celej den hiphop!?!?! No a nebo to bylo cely super a ja jsem hrozne nesnasenlivej, to je taky mozny...

Horten (6) napsal 21.04.2012 v 22:27

Tak zrovna registrace mi prisla na hlavu. Prakticky jsi se registroval trikrat...Jeden stanek s jidlem? A navic s jakym jidlem...Testovaci jizdy deset, patnact minut. Proste organizacne mi to prislo dost nezvladnute oproti treba promo akcim od HD. Ale motorky samozrejme super

mpplast (0) napsal 21.04.2012 v 22:07

To Horten: Asi si rozmazelnej,mě tam nic nechybělo... Registrace na testování bez problémů,časovej harmonogram seděl skoro na minutu. Pěkně jsem si zajezdil na všech tratích.Neznam podobnou promo akci,kde si můžeš ostře vyzkoušet motorku jak v lese,tak i na asfaltu.Až na tu frontu na pivko,ta mě teda moc nebavila...

Horten (6) napsal 21.04.2012 v 18:07

Ted jsem se vratil. Tedy mozna uz jsem rozmazlenej, ale takhle prisernou promo akci jsem jeste nezazil. Motorky na jednicku, organizace za pet...

_Sparrow_ (16) napsal 21.04.2012 v 11:30

Po operaci kolene

digital-experience (0) napsal 21.04.2012 v 09:38

První video z KTM & HUSABERG festivalu:
//youtu.be/KbF_mwg65xE

přináší DIGITAL EXPERIENCE




TOPlist