husqvarna_svartpilen_801_2




Kemp Bezpečně na motorce - již 1. a 2. června

Motorkáři.cz a Motoškola Bezpečně na motorkce s Mírou Lisým tě zvou na speciální výukový a zábavný motovíkend – Kemp Bezpečně na motorkce - již 1. a 2. června na motodromu ve Vysokém Mýtě.

Víkendový Kemp je zcela unikátní podnik určený pro mírně pokročilé i velmi pokročilé jezdce. Program bude probíhat na vlastních motocyklech, k výuce budou připraveny výukové motorky s protipadacími rámy Motoškoly Bezpečně na motorce a k vyzkoušení demo motorky partnerů BNM.
Základem Kempu je 8 disciplín, kterými všichni účastníci během víkendu projdou pod vedením zkušených instruktorů v čele s 11-násobným mistrem ČR v mototrialu Mírou Lisým, 7-násobným účastníkem Rally Dakar Davidem Pabiškou nebo mistrem republiky v supermotu Petrem Zárubou. Mezi disciplínami najdeš jízdu po závodním okruhu s nácvikem správného projetí zatáček, vedené vyjížďky na nejnovějších modelech motocyklů od partnerů BNM (BMW, YAMAHA, HARLEY-DAVIDSON, DUCATI), základy enduro jízdy včetně půjčení enduro motorek, základy trialové jízdy včetně půjčení trialové motorky, Yamaha Motoslalom Cup - závod v pravidelnosti jízdy, výuku první pomoci vedenou profesionálními záchranáři, přednášku o bezpečné výbavě PSÍ Hubík nebo nácvik krizového brzdění s a bez ABS na výukových motorkách s protipadacími rámy.
Jako bonus je připraven večerní zábavný program, který odstartuje svými dobrodružnými zážitky známý cestovatel Jarda Šíma o své cestě na východní pobřeží Ruska, David Pabiška naváže historkami z Dakarů a sobotní večer uzavře našláplá R´n´R kapela.
Kemp začíná v sobotu ráno v 8,00 hod a končí v neděli kolem 17,00 hod. Neváhej a přihlas se na tuto unikátní moto akci, které budou letos jen 2! Zbývá posledních pár míst, zaregistrovat se můžeš na: http://www.bezpecne-na-motorce.cz/terminy-kurzu

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (12x):
Související firma



TOPlist