yamaha_mt09




Kawasaki MX modely 2009

Čas letí jak splašené stádo koní. Když v emailové schránce přistála zpráva o nových motokrosových modelech Kawasaki KX450F a KX250F pro rok 2009, polil mě studený pot. To už je sezona 08 minulostí? Kdepak, uklidňuje mě pohled na kalendář, kde jde pomalu do finále teprve druhý kvartál roku 2008. To jen továrny tahají esa z rukávu čím dál tím dříve.

Kapitoly článku

Kawasaki KX450F modelového roku 09 přichází na motokrosové tratě se spoustou významných změn, díky kterým by měli být zelení offroaďáci ještě rychlejší než doposud.
Vůbec největší novinkou „letošní“ čtyřipade je vstřikování paliva! Dále pak lehčí a štíhlejší šasí a kompletně nový rám. Vysoce pevný a tuhý hliníkový rám, společně s odpružením, by nyní měly zaručit výborné jízdní vlastnosti a ovladatelnost především ve vyšších rychlostech.
Mezi novinky KX450F patří například upravená přední vidlice Kayaba se snížením třením o 15%, zadní tlumič s větším pístkem, přepracovaná o 200 g lehčí kyvná vidlice, brzdové kotouče, užší sedlo s lepším protiskluzovým povrchem, širší stupačky, nový plastový chránič motoru, užší vodítko řetězu nebo koncovka výfuku s menší hlučností.

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist