globalmoto_duben_nolan




Kalendář okruhového ježdění

Možná jste si v naší sekci Motosport všimli nového odkazu Okruhové ježdění. Připravili jsme pro vás přehledný kalendář termínů a podmínek všech akcí, při kterých si budete moci v roce 2010 zajezdit na některém z blízkých okruhů.

Kalendář okruhového ježdění a amatérských závodů není určen ani tak pro závodníky, jako spíše pro běžné amatérské jezdce, kteří by se během léta párkrát během agenturních akcí, značkových dnů či volných jízd podívali na okruh, případně se zůčastnili některého z amatérských závodů pro veřejnost bez licence. Vstup do kalendáře najdete pod červeně zvýrazněným odkazem Okruhové ježdění v levém menu v sekci Motosport.

V kalendáři si pak stačí vybrat požadovaný měsíc, okruh, nebo preferovanou pořádající agenturu. Do kalendáře jsme zařadili pouze čtyři okruhy: naše Brno a Most, potom Lausitzring, kam to je pro řadu jezdců ještě blíže než do Brna, a nakonec čerstvě otevřený Slovakiaring, na který bude letošní sezónu spousta lidí hodně zvědavých a který řada českých firem letos zařadí do své nabídky. Omlouvám se, že jsme vypustili třeba Hungaroring a další evropské okruhy, ale bylo by to na úkor přehlednosti a věřím, že profi jezdci si tyto informace snadno opatří.
V kalendáři zatím najdete volné a tréninkové jízdy pořádané agenturami, dále amatérské závody jako CEC či CEC2 a další. Po potvrzení termínů sem přidáme také termíny každoročních značkových dnů (například Honda nám již pořádání této tradiční akce potvrdila). No a nakonec v kalendáři za měsíc najdete také termíny volných jízd pořádaných samotnými okruhy.
Pokud již nyní víte o změně termínů nebo máte informace o dalších termínech či akcích s volnými jízdami v Brně, Moste, Lausitzu či Slovakiaringu nebo pořádáte novou akci, pošlete nám prosím tip pomocí odkazu dole pod kalendářem.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist