husqvarna_svartpilen_801_2




Intermot 2004

Kapitoly článku

Triumph Speed Triple


Triumph se pustil do inovace modelu Speed Triple a přišel s větším objemem 1050 ccm. Pod sedlem se nyní skrývá 128 koníků, ale inženýři přišli i s novou převodovkou a spojkou, aby výkon zůstal pro běžného uživatele snano využitelný. Nový je i hliníkový rám, dopředu přisla přední vidlice upside-down a radiální brzdy, takže model získal na sportovnosti. Přitom se ale podařilo zachovat či dokonce posílit specifický design a vytvořit opravdu umělecký kousek. Banaté výfuky pod sedlem, dvojitý světlomet vystrčený do prostoru, kola s tenkými paprsky... podívejte se sami.


Triumph Sprint ST


Další lahůdkou je nový Sprint ST - také s novým motorem 1050 ccm, novou převodovkou a spojkou. Sprint má úplně nový rám a přední vidlici, ale co je hlavní, díky novému designu je jednou z nejkrásnějších novinek celé výstavy. Designéři se rozhodli pořádne zvýraznit trojkový motiv symbolizující tříválcový motor a ze zadní části nyní vystupují tři efektní koncovky výfuku. Přední část zase v žralokovitém výřezu skrývá tři reflektory... šedostříbrná barva vše jen podtrhuje. Tento sportovní cesťák (nebo cestovní sporťák) si asi najde hodně nových majitelů, kteří ocení specifické pozitivní vlastnosti tříválcového uspořádání motoru.




Triumph Daytona 650


Čtyřválec Triumph Daytona 600 poslední dobou trošku zaostával za konkurencí co do výkonu. Proto se z něj stala Daytona 650 - nový motor 646 ccm se vstřikováním by měl poskytovat více výkonu i krouťáku - konkrétně 112 koní při 12 500 ot/min a 68 Nm pri 11 500 ot/min. Suchá hmotnost je nyní 165 kg, takže se tent model opět zařadil po bok sportovních šestistovek. Ale hlavně - podívejte se na ten design! Ve žluté je to kráska k pohledání.
FilipT



Další foto:






Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Lukáš Růžička - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist