husqvarna_svartpilen_801_2




Indian představuje Chieftain Dark Horse

Nepotrpíte si na přehnané množství chromu, a dáváte přednost matně černé barvě? Pak je tu nový Chieftain Dark Horse právě pro vás! Indian Motorcycle přichází s temnou verzí baggeru, který je na trhu od roku 2014.

Kapitoly článku

Nový Chieftain se objevil v nabídce před pár lety, jako jeden z prvních modelů po převzetí značky Indian koncernem Polaris a přesunu výroby do státu Iowa. Model s čelní kapotáží a bočními kufry v základní výbavě je určen především pro turisticky zaměřené zákazníky, ale i mezi nimi se jistě najdou takoví, kteří hledají kromě cestovního komfortu také osobitý styl. A právě jim vychází vstříc nový a temný Chieftain Dark Horse.

Jak už název napovídá, černá je tu dominantní barvou, a chromované plochy zůstaly jenom v nejnutnějším množství. Masku, blatníky, motor, zrcátka, vidlice, řídítka - to všechno je zahaleno do matně temného lakování. Dokonce i čelenka indiána na předním blatníku dostala černý povrch. Základem motorky je přitom stejný vidlicový dvouválec Thunder Stroke 111, umístěný v hliníkovém rámu.

Chieftain Dark Horse se standardně dodává s jednomístným sedlem, kouřovým, elektricky ovládaným plexištítem, bočními kufry se zámky na dálkové ovládání, ABS, tempomatem, bezklíčkovým zapalováním, výkonným audio-systémem s možností připojení telefonu přes Bluetooth, nebo systémem měření tlaku v pneumatikách. Za příplatek jej lze dovybavit sedlem spolujezdce, laděnými výfuky, otevřeným vzduchovým filtrem nebo 100wattovými reproduktory do bočních kufrů. Cena pro náš trh zatím nebyla stanovena, v závislosti na kursu se očekává zhruba třičtvrtě milionu korun, podobně jako u standardního modelu Chieftain.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist