husqvarna_svartpilen_801_2




Indian bude nabízet nádrže od umělců, která se vám líbí?

Tohle nám přijde jako zajímavý nápad. Možností individualizace nabízejí jednotliví výrobci spoustu a někteří dokonce ještě víc. Indian se ale vydává cestou doposud neprošlapanou, když majitelům nových naháčů FTR 1200 nabízí možnost vyměnit si kryt palivové nádrže (nebo vlastně spíš airboxu, FTR má nádrž pod sedlem) za dílo vyhlášených amerických umělců.

Pod těmi umělci si nepředstavujte žádné akademiky v kvádru, pětice týpků věku velmi rozdílného vytvořila všehochuť od street grafitti po moderní abstrakci. Od každé nádrže bude vyrobena pouze stovka kusů pro celý svět, takže jestli je šance, že potkáte nějaké FTR na našich silnicích, hodně nízká, tak s těmito kryty je vlastně nulová. A vypadá to moc pěkně, ne že ne… Kromě samotných krytů jsme přihodili také obrázky dalších dílek jednotlivých umělců, abyste věděli, s kým máte tu čest.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Jaký kryt nádrže byste si dali na svůj Indian FTR 1200?

  1. Legenda skateboardingu a původní člen slavné skejťácké grupy Bones Brigade. Kdysi kreslil po vypuštěných bazénech, teď je jeho originální hot-rod-culture umění vyhledávané sběrateli. Drak nese jeho typický rukopis.
    Hlasováno: 16x
  2. Z jedné strany hlava, z druhé lebka, to má být vyjádření duality jízdy na motorce. Dean Stockton alias D*Face začínal před 15 lety v Londýně vylepováním vlastních plakátů a samolepek, dnes je výraznou osobou současného pouličního umění.
    Hlasováno: 36x
  3. Vstávání z popela je velkou symbolikou historie Indian Motorcycles. Adam je známý svými velkoformátovými, živými a dynamickými malbami po zdech celého amerického Středozápadu.
    Hlasováno: 14x
  4. Něco pro náročné milovníky moderní abstrakce. Anebo pro ty, co mají zálibu v psychedelických látkách, haha. Ryan Wilson alias ThankYouX, který po ulicích LA kdysi stříkal díla Andyho Warhola, tímto ztvárnil pocit svobody při jízdě na motorce.
    Hlasováno: 25x
  5. Tohle je skutečná persóna ve světě grafitti. RISK je zakládajícím členem West Coast Artists, kteří v jižní Kalifornii před desítkami let kreslili po nákladních vlacích a začali využívat prázdné billboardy a dálniční nadjezdy jako své plátno.
    Hlasováno: 19x

Hlasování

Dotazník se zobrazí pouze přihlášeným uživatelům. Nejste bohužel přihlášení, tuto akci můžete provést v pravém horním rohu nebo se nově registrovat.
Autor článku obdržel prémii 9 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
iTm přispěl 3 Kč
Freddy_X přispěl 3 Kč
masi přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Motokatalog.cz



TOPlist