yamaha_demo_tour




Indian a Victory vyjíždí s modely pro rok 2017

Obě motocyklové značky koncernu Polaris přichází s novinkami pro příští rok. Zatímco Victory omezuje změny hlavně na barevná provedení a na výkonové úpravy pro model Octane, Indian má změn vícero. Cruiser Scout se dočkal drobného technologického faceliftu a cestovní modely mají nový infotainment.

Kapitoly článku

Vedle nového a naprosto parádního zbarvení s krkolomným názvem „Brilliant Blue over Pearl White with Fireball Red pinstripe“, dostal Scout hlavně nově naladěné zadní tlumiče a větší rejd pro snazší manévrování na místě. Rám nově disponuje kryty ložisek kyvné vidlice, které uhlazují celkový vzhled, stejně jako lépe učesaná a poschovávaná kabeláž. Výfukové koleno zadního válce bylo pozměněno, aby kolem něj zůstalo více místa pro nohu jezdce.

Stejných vylepšení se dostalo i menšímu modelu Scout Sixty, který nabízí v Evropě zajímavou možnost „uškrcení“, aby se vešel do limitů řidičského oprávnění A2. Scout Sixty tak mohou nově řídit i mladší, osmnáctiletí motorkáři.

Velké cesťáky Roadmaster a Chieftain (s výjimkou verze Dark Horse) dostávají ve standardu horkou novinku a sice infotainment se sedmipalcovým dotykovým displejem. Systém sdružuje hromadu jízdních informací o motorce, funkce palubního počítače, ale samozřejmě i rádio, Bluetooth konektivitu nebo navigaci. Podle Indianu je právě jejich systém nejrychlejší ve své kategorii, je nejlépe přizpůsoben ovládání v rukavicích a má také nejvyšší jas displeje, zaručující stoprocentní viditelnost v každých podmínkách.


Další změny u Indianu spočívají už jen v barevných provedeních různých modelů a hodně jsou k vidění dvoubarevné a tříbarevné laky. Jmenovitě se jedná třeba o „Burgundy Metallic over Thunder Black“ pro model Chief Classic, „Steel Grey over Burgundy Metallic with Silver Stripe“ pro Springfield nebo o „Willow Green over Ivory Cream“ pro Roadmaster.

U Victory je současně vládnoucím modelem vodou chlazená dvanáctistovka Octane, která byla představena relativně nedávno a tedy nepotřebuje žádné změny. Přibyla jen nová barevná provedení, ABS pro evropský trh a také sada Stage 2 Kit na zvýšení výkonu. V něm nalezneme jiný vzduchový filtr a výfukový systém s jednou koncovkou, což by mělo stačit k navýšení výkonu o 10 % a točivého momentu o 5 %.

Další modely Victory zůstávají stejné jako minulý rok, ovšem jak bývá zvykem, i tady se samozřejmě přidalo pár barviček. Stylový High-Ball dostal například barvu „Suede Nuclear Sunset Orange“ doplněnou o pneumatiky s bílými boky a do nabídky Hammer S přibyla barva „Gloss Black with White Racing Stripes“.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist