globalmoto_duben_nolan




IMOT Mnichov 2014

Mezinárodní výstava motorek v Mnichově se konala už po jednadvacáté. Podívejte se galerii motocyklů očima našeho čtenáře.

V pěti výstavních halách o ploše 20 000 m2, bylo po tři dny k vidění všechno, co si jen motorkář dovede představit. Oblečení, rukavice, spodní prádlo, přilby, nářadí, příslušenství, ale hlavně motorky všech známých značek. Výstavy se účastnilo více než 300 vystavovatelů, a tak není divu, že IMOT už je „kultovní“ výstavou. Byly zde stánky mnoha cestovních kanceláří, nabízejících motorkářům zajištění a organizaci cest, a ubytování nejen v Bavorsku a Evropě, ale i v Americe, třeba na „Route 66“ nebo outdoorové cesty po Rusku, Ukrajině, po celém světě. Byly zde i kavárničky a místa, kde bylo možno v klidu posedět a probrat s přáteli dojmy z výstavy.
Mnichov není od nás daleko, takže je jistě dost motorkářů, kteří si na výstavu našli cestu. A stálo to za to, bylo na co se koukat. A nejen koukat. Všechno bylo možno si osahat, vyzkoušet, a kdo měl hlubší zájem, dostal i kvalitní a podrobné informace. Myslím, že každý si tam mohl najít „to svoje“. Od klasiky, přes choopery, až po moderní silničáky, nebo pohodlné „auťáky“ na dvou kolech.
Na výstavě jsem byl v neděli odpoledne. Bylo narváno, ale při troše trpělivosti se dalo k motorkám dostat, někdy i najít chvilku pro vyfotografování celé motorky. Nechtěl jsem dělat nějaký katalog motorek. Ani to nebylo možné. Chci Vám jen umožnit nasát atmosféru výstavy. Možná se rozhodnete příští rok opět v únoru navštívit výstavu sami.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist