yamaha_mt09




Vyhrajte víkend v sedle Husqvarny 701 Supermoto

Husqvarna 701 je stroj, se kterým se švédská značka hodlá pustit do segmentu sportovních endur a supermotardů, stojících na pomezí mezi každodenní použitelností a opravdu ostrým náčiním. A protože si za svou novinkou opravdu stojí, nabízí nyní každému možnost udělat si zajímavý výlet.

Jen jednoduchá registrace a notná dávka štěstí stačí k tomu, abyste se mohli o víkendu od 13. do 15. května prohánět rakouskými horskými průsmyky. Třídenní „Ride Out“ výlet strávíte v sedle Husqvarny 701 Supermoto a řádit na ní budete společně s populárními motardisty ze sociálních sítí. Pokud vám něco říkají přezdívky jako Superretards, Supermoto Central nebo Jester Entertaiment, potom pravděpodobně víte, že jde o jezdce, jejichž fotky a videa obíhají celý internet.Jen pro připomenutí, nová Husqvarna 701 je motorka, která svou filozofií navazuje na oblíbenou TE 610E a další jí podobné. Základ je propůjčen z KTM LC4 690, což znamená, že v příhradovém rámu buší velký jednoválec o objemu 690 kubíků. Ten podává solidních 67 koní výkonu a 68 Nm točivého momentu. O schopnostech na silnici i na trati vypovídá nízká suchá hmotnost, která činí pouhých 145 kilogramů. Přitom se ovšem pořád jedná o stroj pro běžné smrtelníky, vyžadující servis jen jednou za 10 tisíc kilometrů.

Součástí víkendu bude samozřejmě i doprovodný program. Kromě rakouských horských silnic si tak užijete ještě prohlídku centrály Husqvarna v Rakousku a pochopitelně i velkolepou Ride Out Party.
A jak se tedy k tomu všemu dostat? Stačí zavítat na speciální stránky 701Supermoto.com, zde vyplnit formulář s několika informacemi o sobě a dál už jen čekat.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist