yamaha_demo_tour




Husqvarna FC 250 Factory Racing

Teprve před pár okamžiky se na oficiálních stránkách Husqvarny objevila kompletně nová motokrosová zbraň třídy MX2. Jak fotky ukazují, čtyřtaktní dvěpade FC 250 je po designové stránce úplně někde jinde a s předchozími modely má jen pramálo společného.

V sedle nové tovární dvěpade by se měl ve světovém šampionátu představit tovární jezdec Aleksandr Tonkov a to už od čtvrtého podniku, který se pojede tento víkend v italském Trentinu.
Podle obrázků se toho v Husqvarně nebojí a jdou vlastní cestou. Mně se FC 250 po designové stránce hodně líbí a věřím, že i po té technické bude naprosto v pořádku. Husqvarna na svých stránkách uvádí, že nářadí třídy MX2 je oproti předchozímu modelu mnohem štíhlejší, lehčí a pochopitelně výkonnější. Inženýři vyvinuli nový rám, který je lehčí, pevnější a pružnější, což by se mělo podepsat na lepších jízdních vlastnostech a zpětné vazbě pro jezdce. Na více informací si pochopitelně musíme počkat, stejně jako na odhalení kompletní modelové řady 2016. Podle této první vlašťovky se ale máme na co těšit.
Robert Jonas - Vedoucí Husqvarna Motorsport: „Každý z Husqvarna Motorsport oddělení je opravdu nadšen z příležitosti závodit s kompletně novým motocyklem v této ranné fázi, tedy v naší teprve druhé závodní sezoně. Nová tovární dvěstěpadesátka je lehčí, výkonnější a velmi snadno ovladatelná. To nám nabízí skvělou technickou základnu, ze které, jak doufáme, půjdeme dál a vyhrajeme mistrovství.“

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):
Motokatalog.cz



TOPlist