globalmoto_duben_nolan




Husqvarna Concept Strada

Husqvarna to rozjíždí ve velkém stylu. Po představení naked-biku Nuda 900 je tu zcela nový Concept Strada, který byl dnes představen na pařížské motoshow.

Kapitoly článku

Pod taktovkou BMW značka Husqvarna rozhodně nezahálí. Letos na podzim byl oficiálně představen první silniční motocykl, naked-bike ve dvou verzích: Nuda 900 a Nuda 900 R. Aby toho nebylo málo, byl tu i scrambler Concept MOAB, ale Husqvarna se nyní vytasila s dalším trumfem v rukávu: funbike Concept Strada. Nový motocykl byl před pár hodinami představen na výstavě Salon de la Moto v Paříži.
Stejně jako Nuda, je i Concept Strada určen na jízdu po asfaltových silnicích. Základním posláním funbiku je jeho lehkost, hravost a dobrá ovladatelnost. To všechno by měl motard Strada splňovat: suchá hmotnost je 170 kg a pohonnou jednotkou je silný jednoválec o objemu 650 ccm z regálů BMW, přesněji z modelové řady F.
Jak se píše v presskitu, Husqvarna Concept Strada bude ideálním společníkem do městské džungle. Díky dobré ergonomii by měl sednout širokému spektru zákazníků ke každodennímu využití. Seriová verze by se měla objevit během roku 2012.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Stáhněte si vybrané fotografie na pozadí vašeho PC

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (10x):
Motokatalog.cz



TOPlist