globalmoto_duben_nolan




U dealerů Honda začíná šňůra testování

Přemýšlíte o koupi nového motocyklu Honda, ale chcete se s ním nejprve blíže seznámit? Teď máte při svém rozhodování jedinečnou šanci vyzkoušet celou řadu modelů! Prodejci značky Honda jsou připraveni vám nejen umožnit předváděcí jízdu na vašem vytouženém stroji, ale také vám motocykl podrobně představit a poskytnout veškeré informace, které chcete o motocyklu vědět.

Testovací motorky jsou v provozu ode dneška a budou k dispozici až do konce května. U každého dealera se flotila předváděček zastaví vždy na celý týden, takže si termín zkušební jízdy můžete naplánovat podle svých možností. Kalendář se seznamem dostupných modelů u jednotlivých prodejců najdete zde
Mezi testovacími modely nechybí letošní novinky, jako jsou CB1100 ABS, CB500F ABS, CBR500R ABS, ale ani další populární Hondy, například Crosstourer/DCT, NC700S/DCT, PCX. Každý dealer může k základní nabídce navíc přidat vlastní demo motorky podle svého uvážení, takže výběr je opravdu pestrý.
A co je potřeba udělat proto, abyste se mohli na vybrané Hondě svézt? Stačí si v rozvrhu vybrat vhodného dealera, a termín zápůjčky s ním telefonicky dohodnout. Rovnou se zeptejte, zda budete na jízdu potřebovat vlastní výbavu, nebo vám prodejce helmu, oblečení a rukavice půjčí. Bez pořádného vybavení vás každopádně za řídítka nepustí.
Před samotným odjezdem po vás pochopitelně budou chtít platný řidičák na motorku, a k testovací jízdě byste se měli dostavit ve stavu plné způsobilosti k řízení. Testovací motorky se půjčují na základě podpisu zápůjčního protokolu a složení vratné kauce ve výši podle konkrétního modelu. Další instrukce obdržíte přímo na místě.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist