husqvarna_svartpilen_801_2




Splňte si svůj sen s novým motocyklem Honda

Objevte cestu k nejjednoduššímu a nejdostupnějšímu způsobu pořízení nového u motocyklu či skútru Honda. Ušetřete své prostředky a využijte je například na cestování se svým novým motocyklem. Honda Finance vám nabízí jak tradiční úvěry za velmi výhodných podmínek včetně pojištění, tak i nové moderní formy financování.

Optimální financování vašeho motocyklu Honda

Motorku či skútr svých snů můžete získat jednoduše díky novému, jedinečnému produktu Správná volba od Honda Finance. Jedná se o produkt úvěrového typu na 2 roky, který vám poskytne řadu výhod oproti standardním možnostem financování:

  1. Oproti tradičnímu financování (úvěr, leasing) nemusíte pro získání nízké pravidelné splátky zpočátku platit vysokou akontaci, ale stačí zaplatit alespoň 10 % pořizovací ceny motocyklu.
  2. Následně získáte nízkou pravidelnou splátku včetně zvýhodněné sazby havarijního pojištění ve výši pouhých 3,55 % z pořizovací ceny při 10% spoluúčasti u pojišťovny Allianz. Výše pravidelné měsíční splátky v případě Správné volby odpovídá mnohem delšímu závazku vůči financující společnosti při stejné akontaci.
  3. Poslední, navýšená splátka vozidla je krytá hodnotou motocyklu. Tato poslední splátka má výši 50 % pořizovací ceny motocyklu.

Je skvělé mít možnost volby

Na konci dvouletého smluvního období si můžete vybrat z několika variant, jak poslední navýšenou splátku uhradit:

  • Poslední splátku uhradíte hotově.
  • Financování vám za výhodných podmínek prodloužíme.
  • Odprodejem motocyklu/skútru např. autorizovanému prodejci Honda s předpokladem vyšší ceny, než je poslední splátka, s tím, že případný rozdíl můžete využít jako akontaci nového motocyklu.

V případě, že vám váš prodejce nabídne za předem jasně stanovených podmínek
i odkup motocyklu/skútru Honda, je pak tato poslední, navýšená splátka kryta tímto odkupem.

Proč zvolit Správnou volbu?

Správnou volbu muže využít jak zkušený motorkář tak ti, kteří teprve uvažují o své první motorce. Pokud navíc máte rádi změny, můžete si dopřát nový motocykl či skútr Honda každé dva roky. A to vše dostupnou formou a s vědomím, že není potřeba splácet celý motocykl.
Kromě pravidelné předepsané údržby vás navíc necekají žádné nepředvídatelné náklady, protože je váš motocykl po celou dobu v záruce.

Se Správnou volbou tedy získáváte:

  • možnost změny
  • jistotu a klid díky výhodnému pojištění
  • kvalitu nového motocyklu či skútru krytého zárukou

„Veškerá data, údaje a vyobrazení jsou určeny pouze k informačnímu účelu a tato prezentace není nabídkou, resp. návrhem na uzavření smlouvy. Uvedená nabídka financování je určena pro plátce DPH. Pojištění je povinnou součástí splátek. Uvedené splátky mají charakter předběžné a orientační kalkulace, nejedná se o příslib ani o závaznou nabídku financování. Pro více informací a nabídku platnou pro spotřebitele kontaktujte prosím dealera Hodna. Honda Finance si vyhrazuje právo tuto nabídku kdykoliv zrušit nebo změnit její parametry.“




TOPlist