yamaha_demo_tour




Honda CRF250 Rally: Dakar replika pro hobbíky?

Sice je zatím jen ve formě konceptu, jehož budoucnost je nejistá, přesto však novinka z dílen japonského výrobce stihla zaujmout. Jedná se o sice objemem malou, přesto však dospělou motorku, evokující svým vzhledem i výbavou speciály na dálkové rallye závody.

Celý projekt je založen na stávajícím modelu CRF250L, na kterém však bylo mnoho prvků předěláno. Z prvních dvou obrázků můžeme vidět rozměrný kryt motoru, zakrývající i boční části pohonné jednotky, černě eloxované ráfky, odpružení Showa, sériové chrániče řídítek nebo plexištítek, chránící jak jezdce, tak i přední světlomet. Zajímavým prvkem je i „bojové“ zbarvení, evokující závodní speciál CRF450, používaný na Dakaru.
Jestli má CRF250 Rally reálnou šanci na sériovou výrobu, na to si musíme ještě nějakou chvilku počkat. Honda koncept teprve předvede na motosalonu v Osace, nicméně vzhledem k tomu, že základ motocyklu již existuje v jiném modelu, je šance na výrobu dosti reálná. V každém případě vyvstává ještě druhá zásadní otázka, a to jestli předvede Honda tento svůj kousek také u nás v Evropě.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (25x):
Motokatalog.cz



TOPlist