husqvarna_svartpilen_801_2




Honda 2016: nové CB500F, NC750S a Integra

Týden před začátkem výstavy EICMA Honda zveřejnila další informace o dalších třech novinkách, které v Miláně představí. Několik inovovaných modelů přitom prezentovala už v uplynulých týdnech.

Po představení modernizované řady Crossover tady teď máme první ochutnávku dvou podobně vylepšených modelů třídy Naked, a také inovovanou Integru, tedy sedmsetpadesátku na pomezí skútru a motorky. Vypadá to, jako by si Honda nechávala na slavnostní představení do Milána ještě spoustu důležitějších novinek, v čele s novou Africou Twin.

Faceliftem tedy prošel model CB500F, který do příštího roku dostane výraznější design. Ten ještě více vynikne díky šesti nabízeným barevným variantám. Dalšími novými prvky u tohoto modelu jsou přední a zadní LED světla, větší nádrž s celkovým objemem 16,7 litru, přední vidlice s nastavitelným předpětím, stavitelná brzdovou páčka a lehčí tlumič výfuku.

Další vlna modernizace se dotkla také modelu NC750S. Tady se po vizuální stránce mění jenom tvar výfukové koncovky a barevná provedení, zahrnující i dvoutónové kombinace s lakovanými ráfky. Nová je také přístrojovka s možností změny barvy podsvícení, a změny se odehrály i v motoru i převodovce. Řadový dvouválec teď splňuje normu EURO4, zatímco dvouspojková převodovka dostala po vzoru NC 750X 3 úrovně sportovního režimu.

Celou řadou změn prošel model Integra, který v sobě spojuje výhody motocyklu a skútru. V jeho výbavě najdeme všechny prvky zmíněné u modelu NC750S a navíc ještě LED světla vpředu i vzadu, a přední vidlici Showa s dvojitým průtokovým ventilem.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist