yamaha_demo_tour




Hodinky ve stylu Hondy CBX 1000

Ikonický šestiválec, Honda CBX 1000, si získal řadu věrných fanoušků po celém světě. Šest válců v jedné stopě se stále nevidí jen tak. A stejně jako jiné slavné motocykly, i pro CBX 1000 je k mání spousta doplňků, aby fandové mohli každému v okolí říct, na čem jezdí. Nově jsou na prodej i povedené analogové hodinky.

Design ciferníku vychází z tachometru od Hondy a můžeme si vybrat, jestli chcete měřit čas v mílích nebo kilometrech za hodinu. Mílový ciferník má pod oranžovou stupnicí ještě bílou, km/h řadu. Toto řešení se nám líbí daleko více než jednoduchá oranžová stupnice v km/h, jak je tomu u druhé verze.

Hodinky mají ocelové pouzdro o průměru 43 mm, švýcarský strojek, safírové sklíčko a vše je seskládáno v Německu. Zajímavé odkazy v sobě nesou počítadla kilometrů. Celkové kilometry se zastavily na čísle 1047, což je přesný objem Hondy CBX v ccm. Na počítadle denních kilometrů najdeme číslo 6 (respektive 600 metrů), tedy počet válců.
Hodinky jsou velmi decentní a na první pohled by náhodný kolemjdoucí nemusel poznat, že jde o motorkářský doplněk. Stříbrný ciferník s černým koženým páskem rozhodně neudělá ostudu ani manažerovi nebo řediteli (za předpokladu, že jezdí na CBX 1000, samozřejmě).

Pokud si o hodinky už teď píšete Ježíškovi a čekáte závratnou cenu, musíme vás příjemně potěšit. Hodinky nejsou předražené, jak podobné věci občas bývají. Obě verze stojí 119 Euro + 10 Euro za poštovné. Ještě dodejme, že nejde o první CBX hodinky, ale jejich předchůdce měl klasický ciferník místo tachometru.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):
Motokatalog.cz



TOPlist