yamaha_demo_tour




Harley-Davidson pro superhrdiny od Marvelu

Úpravy motocyklů Harley-Davidson jsou prvkem, který je nesmazatelně zapsán v motocyklové kultuře celého světa. Inspirací pro úpravu může být naprosto cokoliv, což dokazuje i rozsáhlý projekt dealerů z Austrálie a Nového Zélandu.

Dealeři z obou zemí se spojili, aby vytvořili celkem 27 unikátních motorek, věnovaných různým superhrdinům a superzloduchům ze světa Marvelu. Základem každé stavby je pochopitelně sériová motorka z aktuální nabídky Harleye a dále se nechala stavitelům volná ruka. Zatímco některé stroje jsou pouze přelakované a přibylo na nich pár doplňků, mnoho z nich se změnilo prakticky k nepoznání.U každé motorky je navíc jasná snaha, držet se charakteru superhrdiny, podle kterého je postavena. Takže zatímco Spider-Man dostal Sportstera Iron 883 na drapácích a s krytem motoru, který ztělesňuje schopnost dostat se kamkoliv, sci-fi zloduch Ultron disponuje vypiplaným Night Rodem Special, ztělesňujícím modernu v nabídce. Namakaný The Hulk dostal přirozeně Fat Boye a takový Ghost Rider, který ve stejnojmenném filmu jezdil na hořící motorce, má Road Glide Special s plamenným lakováním.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

V podstatě všechny stroje jsou opravdu velmi pěknými kusy, které stojí za omrknutí. Všech 27 motocyklů bude k vidění také na veletrhu Oz Comic-Con v australském Sydney a skrze oficiální stránky Harley-Davidson lze pro jednotlivé motorky dokonce hlasovat. Většina jich bude následně na prodej přes dealery, u kterých vznikly.

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist