globalmoto_duben_nolan




H-D Battle of Kings: titul má přestavba z Šaldy

V pražském klubu Lávka byly včera vyhlášeny výsledky základního kola soutěže Harley-Davidson: Battle of Kings. Ze sedmnácti přihlášených přestaveb modelu Harley-Davidson Street 750, které prošly rukama dealerů H-D ze střední a východní Evropy, získal nejvíc hlasů projekt Wojty Vavřiny a jeho týmu z dealerství Šalamounka. Nebyla to ale jenom výhoda domácího hřiště, co poslalo pohlednou stavbu do finále soutěže.

Kapitoly článku

Poslední dubnová středa se u značky Harley-Davidson nesla ve znamení Dark Custom. Pod tímto názvem proběhla v pražském klubu Lávka večerní velkolepá párty, jejíž hlavním bodem bylo vyhlášení vítězů soutěže přestaveb The Battle of the Kings regionu střední a východní Evropy. Všech 17 dealerství Harley-Davidson tohoto regionu mezi sebou bojovalo o nejzdařilejší přestavbu modelu H-D Street 750 a titul Krále Customů. O vítězi rozhodlo hlasování veřejnosti, které probíhalo od pondělí 9. března do 24. dubna na internetových stránkách zastoupení značky. Celkem hlasovalo téměř 2 400 lidí z celého regionu, a nejvíc se líbila stavba inspirovaná motocyklem Lotus C01, kterou přihlásil dealer z pražské Šalamounky.  Na vítězný motocykl se přišli mimo jiných podívat i herci Daniela Šinkorová a Zdeněk Podhůrský
V anketě českých novinářů zvítězila přestavba budapešťského dealerství a speciální cenu kanceláře zastoupení Harley-Davidson pro střední a východní Evropu získal projekt z Hradce Králové.
Nyní dealerská soutěž The Battle of the Kings vstupuje do své druhé etapy. V té je možné hlasovat pro devět regionálních šampionů, a to od 11. do 28. května na webu www.harley-davidson.cz. Z hlasování následně vzejde pět finalistů, kteří se zúčastní velkého evropského klání během legendární customérské show „Wheels and Waves“. Probíhat bude 11. - 15. června ve francouzském Biarritzu.
"Jsme nadšeni velkou odezvou, kterou soutěž The Battle of the Kings zaznamenala, což dokazuje i celkový vysoký počet hlasů, které přestavby regionu CEE obdržely,“ říká Martin Heřmanský, country manager Harley-Davidson pro střední a východní Evropu. "Harley-Davidson je synonymem pro individualizaci motocyklů, a na to právě soutěž The Battle of the Kings poukazuje. Motocykly Harley-Davidson je možné komplexně přizpůsobit dle vlastních požadavků přes naši dealerskou síť, což žádná jiná značka na světě v takovémto rozsahu nenabízí,“ dodává Martin Heřmanský.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)
Jan Altner - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist