globalmoto_duben_nolan




Výroba Ducati 1199 Panigale se rozjela naostro

Včera opustil výrobní linku první sériový kus Ducati Panigale, pravděpodobně nejočekávanější novinky letošního roku. Tak zásadní okamžik se pochopitelně neobešel bez přítomnosti nejvyššího vedení firmy, a nechyběl ani stříkající šampus.

Na slavnostním ceremoniálu byl přítomen prezident společnosti Gabriele del Torchio, generální ředitel Claudio Domenicali a výrobní ředitel Silvano Fini. První sériovou Panigale sledovali při opouštění výrobní linky také všichni zaměstnanci společnosti Ducati, kteří se na výrobě vlajkové lodi značky podílejí.
Motocykl se sériovým číslem jedna schytal na cestu pořádnou spršku šampaňského, a pak už se kola výroby mohla roztočit naplno. Do show-roomů by se první kusy měly dostat koncem března, nebo nejpozději začátkem dubna. Cena základního modelu bude v České republice začínat na 18 160,- Eurech, verze S bude stát 22 760,- Euro a na parádní trikolóru budete potřebovat 27 560,- Eur. Příplatek za ABS k základnímu modelu a Panigale S činí 960 éček, trikolóra už má antiblokovací systém v ceně.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (11x):
Motokatalog.cz



TOPlist