journeyman_brezen




O neúčasti Ducati na výstavě MOTOCYKL 2009

V článku najdete vyjádření společnosti MOTO ITALIA s.r.o. k neúčasti značky DUCATI na výstavě MOTOCYKL 2009.

Společnost MOTO ITALIA s.r.o., výhradní dovozce motocyklů Ducati pro ČR a SR, se po zvážení všech okolností nebude účastnit letošního ročníku výstavy Motocykl 2009. Důvodem je především dlouhodobá nespokojenost s celkovou úrovní výstavy – příliš malé prostory neodpovídající návštěvnosti této výstavy, nedostatečné zázemí pro návštěvníky a vystavovatele, špatná dopravní dostupnost výstaviště a další problémy neumožňující zájemcům o motocykly důstojně a v klidu si výstavu prohlédnout. V důsledku požáru levého křídla Průmyslového paláce budou tyto podmínky letos ještě horší. Cílem neúčasti společnosti MOTO ITALIA s.r.o. na výstavě Motocykl 2009 je vyvolat diskuzi na téma změny místa konání budoucích ročníků.

Všem budoucím návštěvníkům výstavy Motocykl 2009 se za neúčast značky Ducati omlouváme. Zároveň nabídneme možnost bližšího seznámení s modely 2009 v době konání výstavy v našem novém showroomu. Chystáme i další akce, kde bude možné motocykly i vyzkoušet. O konkrétních termínech budeme včas informovat na webových stránkách www.ducati-czech.cz.
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma
  • MOTO ITALIA

    Jsme oficiální dovozce Ducati pro Českou republiku. Naším cílem je poskytovat excelentní profesionální služby při zachování osobního přístupu. Práce pro nás není jen zaměstnáním, sdílíme vášeň našich zákazníků, vášeň pro Ducati. Chceme, aby Vám Váš motocykl Ducati dělal jen radost a abyste byli h...




TOPlist