yamaha_demo_tour




Nový Monster představen v Bologni.

Ne mnoho motocyklových jezdců dosáhne takové pocty, že je po něm pojmenovaný motocykl. Dnes na takovouto poctu dosáhl italský jezdec třídy MotoGP Loris Capirossi, když továrna Ducati představila na boloňské Motorshow motocykl Ducati Monster 620 CAPIREX.

Italský velikán získal pro továrnu z Bologne v letošní sezóně, která pro jeho zaměstnavatele znamenala i po mnoha letech návrat do seriálu Grand Prix, devět pódiových umístnění, jedno vítězství a tři Pole Position. Společně s australským jezdcem Troyem Baylissem sedlal čtyřválcový motocykl Ducati Desmosedici.

Zvláštní verze Monstera má červenou barvu sedla, nádrže a malé kapotáže. Nádrž je doplněná o bílý pruh, krátká kapotáž světla o číslo 65 a o přezdívku svého pojmenovatele - Lorise Capirosiho. Stroj s dvojitou hliníkovou kyvnou vidlicí, výškově nastavitelnou, má blatník a ostatní panely z uhlíkového kompozitu. Šestistupňovou převodovku speciálně navrženou pro hladší zrychlení a vylepšení jízdních vlastností. Stroj Ducati Monster 620 Capirex bude k dostání u prodejců Ducati od března 2004.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):
Motokatalog.cz



TOPlist