yamaha_tenere_duben




Nové Ducati 2010

Pověsti nelhaly, nová Multistrada 1200 se opravdu hlásí do kategorie cestovních maxiendur, a přitom díky stejnému motorovému základu se suberbiky nabízí úctyhodných 150 koní vyšperkovaných kontrolou trakce či režimy vstřikování. To ale není vše, Ducati předvedla také inovovaný Hypermotard v několika verzích a 1198R Special Edition.

Kapitoly článku

Ducati Multistrada 1200


EVO SP
je pak nejostřejším motárdem, který kdy z Bologne vyjel. Místo klasických koncovek pod sedlem dostal dvě koncovky Termingoni vedle podsedlovky, kovaná kola nahradily dráty a přepracován byl i podvozek, který zvýšil světlou výšku o 30mm. Podvozek nese značku Mazzochi, brzdy jsou monobloky od Bremba. Jiná geometrie je dokonána o 20mm vyššími držáky řidítek.

Ducati 1198 R Ducati Corse Special Edition

Na své si samozřejmě přišli i milovníci italských superbiků. K výročí Ducati Corse byla představena 1198 v luxusních barvách s broušenou nádrží nalakovanou pouze bezbarvým lakem. Nechybí samozřejmě ani hromada karbonu a všechny vymoženosti, které má 1198 S – podvozek Öhlins, antihopingová spojka, nastavitelné palivové mapy, nebo kontrola trakce.
Ke stejnému výročí Ducati představila i zbrusu nové moderní logo Ducati Corse spojující nové logo Ducati s křivkami superbiku 1198 a vzorem karbonové textilie. Doufejme tedy, že výsledky v příští sezoně budou lepší a Ducati bude za rok v Miláně slavit alespoň jeden titul.

Informace o redaktorovi

Matěj Oliva - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Stáhněte si vybrané fotografie na pozadí vašeho PC

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (13x):



TOPlist