yamaha_demo_tour




Málo peněz na velkou Panigale? Pořiďte si čtvrtinovou!

Kdo se zabývá zmenšenými detailními modely aut a motorek, pravděpodobně někdy narazil na italského výrobce Pocher. Značka, která je známa takřka neskutečným smyslem pro detail, se až dosud zabývala výhradně modely automobilů. Nyní si však rozšiřuje pole působnosti.

Vůbec prvním modelem motorky, který známý výrobce vypustil na trh, je zmenšená Ducati 1299 Panigale S. Model je v měřítku 1:4, což znamená, že na délku měří lehounce přes půl metru. Malá Ducati je vyvedena až neuvěřitelně detailně a obsahuje velké množství kovových a gumových částí.

Pocher dodává model jako stavebnici, která čítá nemalých 600 dilů. Přesto však slibuje, že 5 kilogramů těžkou Ducati poskládá i běžný smrtelník bez toho, aby na ní něco pokazil.

Špičkově zpracovaný model, který na fotkách vypadá jako živý, je určitě snem každého Ducatisty, ovšem má to jednu drobnou nevýhodu. To, že je aktuálně stavebnice nedostupná a vyprodaná, by ještě nebylo tak hrozné, koneckonců jistě se brzy naskladní nová várka, horší je to ale s cenou. Za svou malou Panigale totiž vytasíte přibližně 21 tisíc korun.

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (10x):
Motokatalog.cz



TOPlist