yamaha_demo_tour




Kávovar Ducati Maki: z Boloně do kuchyně

Málokteré motorky mají tolik charisma a půvabu, jako jednostopé krasavice z Boloně. Ducati prostě zosobňují jedinečný italský styl. A protože stejně jako krásné a silné stroje patři k Itálii také lahodná voňavá káva, přichází nyní Ducati s novým výrobkem - stylovým kávovarem. Proto nezoufejte, že zima motorkám nepřeje. Ducati si nyní vychutnáte i v kuchyni!

Známé pořekadlo praví, že správný Ital v zimě nepracuje a v létě tančí. Na prosluněném Apeninském poloostrově si skutečně umějí užívat života dosytosti - krásné ženy, rychlé stroje, lahodné pokrmy... co jenom času dokážou Italové prosedět v kavárně nad malým šálkem cappuccina. Ducati proto rozšiřuje svou bohatou produkci i mimo jednostopý svět a před Vánoci přichází s origináním dárkem pro všechny milovníky rudých krasavic, kterým je kávovar Ducati Maki provedený v charakteristické ducatí barvě se znakem a šachovnicí na boku.
Presovač v provedení Ducati Corse vznikl ve spolupráci s výrobcem kávovarů Brasilia. Manuální ovládání umožňuje spolu s několika druhy kapslí připravit libovolně silný nápoj. Požitek z kávy navíc znásobí originální šálky v klasické a piccolo velikosti. Originální výbava se hodí třeba jako vánoční dárek pro fanouška značky, který bude mít Ducati nejen v garáži, ale i v kuchyni. Ducati nikdy nebyla žádná tuctovka, ale uznejte sami, tohle bude fakt silná káva!

Informace o redaktorovi

Jan Krajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (16x):
Související firma
  • DMOTO

    Prodáváme s servisujeme italské mašiny. V roce 2003 jsme začínali s Ducati, postupně se naše nabídka rozrostla o motorky a skútry italských značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa. Motorky a skútry u nás můžete v sezoně otestovat na vlastní kůži. V našem barazu nabízíme ojeté i předváděcí...




TOPlist