globalmoto_duben_nolan




Hypermotard s nejlepším designem + nové ceníky Ducati

Koncept, který byl poprvé představený minulý rok na výstavě Eicma v Miláně, získal letos v únoru cenu za design pro rok 2005. Rozhodla o tom porota složená ze 70ti profesionálních návrhářů a designérů, společně s motocyklovými novináři. Design Hypermotardu, který navrhl Pierre Terblanche, jasně zvítězil před Yamahou MT-05, kterou jsme mohli vidět minulý rok na výstavě v Paříži. Ducati volí opět podobnou strategii jako u modelové řady Sport Classic. Ta byla až na základě úspěchu konceptu dána do sériové výroby.

Kapitoly článku



V ČR značku Ducati prodává společnost MOTO ITALIA s.r.o., která je oficiálním dovozcem motocyklů Ducati do České republiky a která v únoru letošního roku slaví 5 let od založení. Zeptali jsme se zástupce této společnosti, Veroniky Papežíkové, co chystají letos pro příznivce této značky a jestli koncept Hypermotard uvidíme také na letošní výstavě Motocykl v březnu v Praze.

Jak bude vypadat letos Vaše expozice na výstavě Motocykl? Bude na stánku k vidění novinka Hypermotard, případně některý z modelů řady Sport Classic?

Oproti loňskému roku nechystáme výraznější změny, návštěvníci nás najdou na stejném místě, stánek bude opět pravděpodobně společný se značkou Benelli, kterou zastupuje děčínská společnost MOTO ARTE s.r.o. Bohužel koncept Hypermotard na našem stánku k vidění nebude, z novinek zcela jistě představíme dva zástupce rodiny SportClassic Paul Smart 1000LE a Sport 1000, o posledním modelu GT 1000 se zatím jedná, stejně tak ještě není jisté, že bude možné poprvé vidět nový Monster S4Rs, ale uděláme pro to maximum.

Jaké letos plánujete akce pro „Ducatisty"?

Kromě již zmiňované výstavy bude hlavní akcí letošního roku Ducati Den 25.5. na okruhu v Mostě. Motocykly Ducati budou hrát roli na dalších akcích, např. koncem března na největší prezentaci společnosti Xerox – Innovate 2006, v září na okruhu v Brně na akci Italia Trofeo Niké, rozvíjíme vloni započatou spolupráci s Alfou Romeo, chtěli bychom opět zorganizovat předprodej lístků na MOTO GP, případně SBK s Ducati dárkem. O všech akcích budeme v předstihu informovat na www.ducati-czech.cz.

Kolik jste minulý rok prodali nových motocyklů značky Ducati? Kdo byl Váš nejúspěšnější dealer? Jaký model se nejvíce prodával?

Vloni našlo svého majitele 108 nových motocyklů Ducati, nejúspěšnějším dealerem byla stejně jako v roce 2004 brněnská společnost D MOTO s.r.o. Nejprodávanějším modelem loňského roku byla novinka Monster S2R, kterých se prodalo téměř 30 kusů.

Jaké plány máte do budoucna a co dalšího chcete nabídnout pro příznivce značky Ducati?


Naše plány jsou dlouhodobě neměnné – zvyšovat kvalitu nabízených služeb a tím trvale zvyšovat důvěru zákazníků ve značku Ducati. Děkujeme za rozhovor.
V další části článku naleznete ceník nových motocyklů Ducati pro rok 2006.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist