globalmoto_duben_nolan




Ducati muzeum se otevírá virtuálním návštěvníkům

Výstavní síň historie značky Ducati, kterou každoročně navštíví 40 tisíc lidí z celého světa, je od včerejška připravena zvládnout mnohem větší nápor. Prohlídku muzea legendární italské značky teď totiž může absolvovat kdokoli, aniž by se musel zvednout ze židle. Vítejte ve virtuálním světě Google Maps.

Možnost podívat se přes internet na zajímavá místa po celé planetě není úplnou novinkou -  přes Google maps se můžete při odpoledním kafi skočit mrknout třeba na Mount Everest nebo korálové útesy Great Barrier. Zatím jsme ale neslyšeli o žádném muzeu motorek, do kterého by na Googlu rozdávali virtuální vstupenky. Teď už platí, že když do vyhledávače zadáte adresu Via Antonio Cavalieri Ducati (Borgo Panigale, Itálie) a kliknete na ikonku panáčka, můžete si prohlédnout celé Ducati muzeum, a to nejenom zvenku.
Na fotkách s vysokým rozlišením je k vidění kompletní expozice, mapující historii značky Ducati  od historického modelu Cucciolo z roku 1946 až po nejmodernější závoďáky včetně Desmosedici GP. Interaktivní uspořádání obrázků umožňuje okukovat exponáty z různých míst a vzdáleností, skoro jako byste byli opravdu na místě. Součástí virtuální prohlídky je také Ducati Museum shop, takže si odnesete naprosto kompletní zážitek z návštěvy (zakoupené suvenýry dorazí o pár dní později kurýrem).


.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist