globalmoto_duben_nolan




Ďábel už je tady: Ducati představila Diavel v ČR

Pondělní večer patřil temperamentním Italkám, tedy alespoň v klubu Meetfactory v Praze, kde během slavnostního večera proběhlo oficiální české představení Ducati Diavel.

Nejžhavější novinka z boloňské produkce se odhalila stylově – za doprovodu tří čertic z dívčí kapely K2. Holky to rozbalily na plné čáře a kromě poslechu se bylo i na co dívat. Aby také ne, když věkový průměr děvčat z kapely je 18,5 roku! V průběhu vydařeného večera se také prodávaly lístky do tomboly, jejíž výtěžek byl věnován Dětskému domovu v Krásné Lípě.
Vrchol večera nastal po první sérii písniček, kdy se Diavel konečně objevil. A pozor, Ďábel, jak zní překlad názvu motorky, měl hned dvě podoby! Zatímco Diavel v klasicky ducatím rudém laku byl odhalen sličnými hosteskami na pódiu, jeho černočerná verze přijela s burácením přímo mezi dav diváků v sále a dala tak hezky zblízka všem poznat temperament 162 koní, které se skrývají v 210 kilogramech.
Poprvé u nás jsme tak mohli vidět Diavela na vlastní oči. Motorka je to nepochybně hodně zajímavá a neobvyklá a my budeme hodně zvědavi, jak se jí povede na silnici. V příštích měsících se proto můžete těšit na náš redakční test, ve kterém Ducati Diavel pořádně proklepneme. Základní cena modelu Diavel je 415.000,- Kč, za černý Carbon zaplatíte 489.000,-, respektive 499.000,- Kč za červený Carbon.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (15x):
Motokatalog.cz



TOPlist