husqvarna_svartpilen_801_2




Doprovodný program na Motosalonu

Je sobota a v Brně to jede na plné pecky. Týká se to samozřejmě i doprovodného programu. Jarní počasí zpříjemňuje kaskadérům jejich řádění na venkovní ploše, skútry se půjčují na testovací jízdy a našem stánku se střídají závodníci na rozhovory.

Na venkovní plochu dopadají paprsky jarního sluníčka, takže je kolem Show areny natřískáno. Uvnitř řádí na Africe Míra Lisý, kluci z gymkhany prezentují motorkářský slalom a nechybí ani show kaskadérské skupiny Crazy Day.

Velký zájem je klasicky o testování skútrů, můžete se povozit na Kymcu, Vespách, Piaggiech a Hondě, vyzkoušet můžete i tříkolky Quadro a v pavilonu F elektrické dětské motorky od Kubergu.

Bohatý doprovodný program probíhá i uvnitř pavilonů. Na hlavním pódiu probíhají workshopy a rozhovory, které doplňují kurzy první pomoci.

V Brně rozhodně není nouze o známé tváře a závodníky, tiskovky, podpisové akce, focení, rozhovory... A velkým dílem k tomu příspíváme i na našem stánku Motorkáři.cz, kde se už objevil Ondra Klimčiw, Gábina Novotná, Milan Engel, Kuba Kornfeil, budou u nás kluci Smržovic, Ondra Ježek, Indy Dokoupil, Veronika Hankocyová, Kamil Holán a stálicí na našem stánku je Pavel Suchý se svojí Jawou, který byl ve čtvrtek, v pátek a bude zase zítra v neděli.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 18 Kč od 7 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
TheThomson přispěl 2 Kč
spike-cz přispěl 3 Kč
Jiroos přispěl 1 Kč
Easy_Riderr přispěl 3 Kč
Maty_Kolin přispěl 3 Kč
Ritchy přispěl 3 Kč
Dolin přispěl 3 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist