husqvarna_svartpilen_801_2




Doplňky a příslušenství na Motosalonu

K veletrhu Motosalon patří kromě motorek také všechno co se týká motorkářské výbavy. Přilby, oblečení, boty, bezpečnostní prvky, zavazadla, náhradní díly, maziva, kosmetika - to všechno najdete v Brně pod jednou střechou. Pojďte se s námi podívat na ty nejzajímavější stánky.

4SR

Na stánku firmy 4SR najdete kompletní kolekci pro rok 2016 - od sportovních kombinéz přes textilní a kožené bundy až po motorkářské džíny a věci pro volný čas. Navíc můžete zkusit na místě pevnost chráničů a vyzkoušet nové modely.

LS2

Výběr přileb španělské značky LS2 patří už několik let mezi nejpestřejší na trhu, a díky jejímu zastoupení ve vrcholovém sportu pořídíte vybrané modely v pohledných replikách -  například model Arrow R v barvách Yonnyho Hernandeze. Na Motosalonu si přilby LS2 můžete nejen prohlédnout, ale také vyzkoušet a rovnou i zakoupit.

 

Barracuda

Zástupce italské značky k nám dováží doplňky na motorky jako jsou blinkry, páčky, gripy, padáky, plexi štítky, zpětná zrcátka. Poznávacím znamením výrobků Barracuda je originální italský design a velmi dobrá kvalita zpracování. Hned na vedlejším stánku pořídíte oblečení z kolekce značky VR46.

Shark, Bering, Segura

Přilby a oblečení vyráběné pod společnou střechou francouzské firmy Holding Trophy k nám dováží hradecká firma Nokamoto, jejíž stánek patří ke stálicím Motosalonu. Také letos se můžete přijít podívat na všechny novinky, o kterých jsme psali v tomto článku.

M.C.F.

Stánek M.C.F., to nejsou jenom motocykly Ducati, Suzuki, TM a ČZ, ale také přilby Scorpion a Astone, boty Forma, oblečení Richa, No Fear, chrániče Acerbis, Zandona, Fox, a spousta dalšího příslušenství.

Megamoto

Pod doménou megalevnepneu.cz se mimo jiné nachází oficiální importér motopneu Michelin  motořetězů Afam a baterií Nitro a Shido do ČR. Většinu zboží mají skladem a ihned k dodání. Provozují také motoservis, kde Vám poskytnou profesionální služby včetně diagnostiky, ultrazvukového čištění dílů a pneuservisu.

Rutan

Padací protektory, CNC páčky, brzdové kotouče, přepákování a další drobné příslušenství najdete na stánku českého výrobce Rutan.

SW-Motech

Brněnská firma Sumoto prodává zavazadla a další cestovní doplňky německé značky SW-Motech, jejíž částečná produkce pochází z jihomoravských Vojkovic, kde jsme se před nedávnem byli podívat. Nejnovějším přírůstkem v nabídce jsou kufry a nosiče na Hondu CRF1000L Africa Twin. Z dalšího sortimentu jmenujme například kryty rukojetí Barkbusters nebo řetězy Regina.

Bell, Spark

Minout nesmíte ani stánek hradecké firmy Globalmoto, kde jsou vystaveny všechny novinky z jejího bohatého sortimentu. Najdete tu například všechny dovážené modely přileb Bell, Roof, Cyber, Premier a Xpeed - a to ve všech barvách a velikostech. Velkou část stánku zabírá oblečení Spark, doplněné nabídkou motocyklových bot Askew a rukavic Kore.

Repsol

Arai, Dainese, Rizoma

Zboží z internetového Y-shopu můžete naživo vidět na stánku vedle expozice Piaggio Group. Prémiové doplňky značky Rizoma, přilby Arai, oblečení Held, pneumatiky Pirelli a další potřeby pro motorkáře a motorky, které najdete také na webu.

PSÍ

Motooblečení na míru i v konfekčních velikostech, to je známá česká značka PSí Hubík. Letos na Motosalonu prezentuje novinky 2016 i nové technologie. K nim patří třeba světelný pásek na turistické textilní bundě Pula, nebo materiál  DYNATEC od švýcarského výrobce Schoeller®, použitý na bundě Gallant. Jedná se o 3-laminát, který tvoří dynatec s úpravou coldblack a membrána c-change.

Motopoint

Motozem

Návštěvníci stánku firmy Anila se mohou těšit na novinky 2016 od značky RSA. Navíc firma nabízí i prémiovější značku Revit a může se pochlubit největšími skladovými zásobami.

MBW

Schuberth

Na stánku zlínské firmy Geneze se můžete podívat na německé přilby Schuberth nebo oblečení finské značky Rukka. Hlavní novinkou je enduro přilba E1 - integrální helma s kšiltem, a odklápěcí bradovou částí, podobně jako u přilby Schuberth C3. Ta se ovládá jednou rukou bez nutnosti otvírat před tím plexi nebo zvedat kšilt.

Rockway

Wemoto

Firma Wemoto nabízí náhradní díly na motocykly, skútry a čtyřkolky mnoha evropských, japonských i amerických výrobců. Na jejím e-shopu najdete součástky jako jsou brzdové destičky, hadice, kotouče, řetězy, baterie, zrcátka, lanka, výfuky, gufera, těsnění motoru a mnoho dalších náhradních dílů. Také se zabývají výrobou brzdových a spojkových pancéřovaných hadic od britského výrobce HEL.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (10x):



TOPlist