husqvarna_svartpilen_801_2




Další novinky pro rok 2006

Aktualizováno
Pařížská výstava se blíží a výrobci začínají pomalu uvolňovat další informace a snímky nových modelů pro rok 2006. Podívejte se s námi na druhou várku novinek, pro změnu tentokrát od konce abecedy.

Triumph

potvrdil dohady a ukázal první snímky nového modelu Daytona 675. Tříválcový motor s výkonem 123 na klice má oproti konkurenčním čtyřválcovým šestistovkám výhodu úzké stavby a z toho vyplývajícího dobrého ovládání motocyklu.





Novinkou je také krásný dvouválec Scrambler 865 ccm laděný do stylu retrotrial.




Suzuki

ukázala první snímky nového designu modelů GSX-R 600 a 750 a také očekávanou novou tvář velkého Bandita - přestože nová vlastně není, protože ji už přes rok nosí Bandit 650.


Kawasaki

zase chystá zbrusu nový supercesťák ZZR1400. Kromě pořádně navýšeného objemu slibuje i nový podvozek a podstatně radikálnější vzhled s kapičkovými světlomety po vzoru nově představené ZX-10R.







Pro příznivce kategorie Cruiser&Chopper, připravila Kawasaki zbrusu nový motocykl VN900 Classic, který sice konstrukčně navazuje na VN2000, ale je poháněm novým V-twin motorem o objemu 903 ccm (vrtání a zdvih: 88,0 x 74,2 mm). Sekundární převod je řešen pomocí řemenu, což může být pro někoho nadstandartní řešení, stejně tak i použití pneumatiky 180/70-15M/C 76H na zadním kole, které se ve střední kategorii těchto strojů moc nevidí.




Honda

zatím představila menší inovace a vylepšení modelů VFR800




a hlavně CBR1000RR, kde se kromě vylepšení technických parametrů výkonu dost znatelně změnila i přední maska a kapotáž.









Aprilia

s předstihem ukázala krásnou novou tvář motocyklu Tuono - no není tohle nádhera? Srdcem motocyklu zůstává odvozený motor z lahůdkového RSV o finálním výkonu 133 koní.


Na výstavě ale budou k vidění i u nás dosud neznámé značky a modely. Za všechny zmíním motocykl Jialing 600, kterým východ hodlá reagovat na úspěšné prodeje menších cestovních endur.


Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist