globalmoto_duben_nolan




Custom chopper z dílny KISS

K rychlým motorkám odjakživa patřila tvrdá rocková muzika. A naopak rockeři, i ti nejslavnější, se netají svou vášní pro nablýkané mašiny. Jako třeba skupina KISS, která si nyní nechává vyrobit svůj vlastní tématický custom chopper.

KISS, rockové superhvězdy 70. let, se proslavily nejen tvrdou muzikou, výstředními kostýmy, ohnivou jevištní show a zprvu zamaskovanými tvářemi. Jako jedni z prvních v showbyznysu pochopili, jak je finančně výhodné vymyslet a propagovat vlastní značku. A tak kapela vrhla na trh svá trička, hudební nástroje a později i další produkty jako například vlastní řadu LCD televizí. I tak dobře známá značka s názvem KISS musí být v marketingu pořád vepředu, a tak si členové skupiny KISS nyní nechali vyrobit vlastní tématicky laděný motocykl s názvem custom chopper Silver Edition. Na designu motocyklu se údajně sami podíleli. A tento stroj předají příští rok v březnu na slavném týdenním festivalu rychlosti Daytona Beach na Floridě jednomu vybranému fanouškovi. Předtím motorku všichni čtyři členové KISS podepíší.
Fanoušci, kteří chtějí mít zajímavě řešený motocykl ve své garáži, se mohou zapsat na webu skupiny a z nich bude nakonec přímo v Daytoně vylosován vítěz. „Kiss Custom chopper je naším zatím posledním dárkem pro fanoušky skupiny. Možnost ho získat má každý příznivec z kterékoli části světa,“ říká Janet Dwoskin, výkonná ředitelka společnosti Live Nation Merchandise, která má aktivity rockerů na starosti. Nedočkavci a sběratelé suvenýrů si už teď mohou zakoupit zmenšenou repliku kissáckého chopperu. 

Mezi koníčky členů Kiss patří kromě motorek i závodní auta:

Informace o redaktorovi

Petr Šour - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist