husqvarna_svartpilen_801_2




CF Moto představuje cesťáka 650 MT

Čínská značka CF Moto se do větších kubatur pustila už před pár lety s naháčem a cesťákem o objemu 650 ccm. Stejný řadový dvouválec teď použila také v motocyklu, určeném pro dobrodružnější styl cestování.

Jeho základem je opět trubkový rám, který využívá motor jako nosný prvek. Přední odpružení má na starost stavitelná vidlice USD se zdvihem 145 mm, zadní kyvka je odpružena centrálním tlumičem. Bez změny jsou převzaté i sedmnáctipalcové hliníkové ráfky, obuté do pneumatik o rozměrech 120/70 vpředu, a 160/60 vzadu. S ABS ve standardní výbavě má novinka pohotovostní hmotnost 213 kg.

Pokud bychom chtěli CF Moto 650 MK porovnat s některým existujícím motocyklem, pěkně by se hodil malý Versys od Kawasaki. Číňané rovněž používají jako pohonnou jednotku řadový dvouválec vlastní výroby, který při zdvihovém objemu 649,3 ccm dává maximální výkon 52 kW v 8 500 ot/min a nejvyšší točivý moment 62 Nm při 7 000 otáčkách. Na zadní kolo se výkon přenáší přes šestistupňovou převodovku a řetěz.

Kromě zmíněného ABS má CF Moto ve výbavě například plně digitální přístrojovku, sedlo s nastavitelnou výškou ve dvou polohách (820 nebo 840 mm), osmnáctilitrovou palivovou nádrž nebo boční kufry.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Dušan Hájek - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):
Motokatalog.cz



TOPlist