globalmoto_duben_nolan




ČEŠI 50X NA BODECH

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
acALIEN (-4) napsal 24.02.2009 v 18:26

OK kluci, takze jestli podle vas posledni misto v poli WSBK znamena superjezdce,lepsiho nez vetsina co vas je zaregistrovana zde na motorkarich (lepsi nez ja samozrejme, ja zacinam), tak klobouk dolu pre takovou, az nemistnou, sebekritikou.

KawaDOG (0) napsal 23.02.2009 v 20:43

acALIEN - zvláštní názor...moc moc zvláštní názor. Chvíli se mi chtělo zvracet a radši ani nic nenapsat, ale rozmyslel jsem si to (jak tu šavli, tak to nevyjádření se): "Nesouhlasím!!!". Za jednu sezónu v poli WSBK na posledním místě, bych vyměnil 10 let života - už jen pro ten pocit, že jsem se do těch závodů dokázal kvalifikovat.

acALIEN (-4) napsal 22.02.2009 v 15:20

Podivej se,kdyz se nekdo 5 let neumisti lepe naz na 10. miste, tak je asi neco spatne ne...vim ze tam tyhle ,,zavodnici" musej bejt , jinak by startovni rost proridnul, jen si kladu otazku, jestli by to nemelo bejt alespon trosk dustojne, rozdily jsou propastne.Prvni mista se predjizdej a vyhravaj o setinky, desate misto v cili ma clovek s nekonecnou ztratou na 1., 2., 3. misto.

Cosmogagy (2) napsal 22.02.2009 v 14:45

acALIEN: to chces rict ze kdo nedojizdi do petky je drevak, suchar, je pro srandu a mel by toho nechat??? ja osobne teda obdivuju i toho jezdce ktery v zavode SBK nebo SS skonci na poslednim miste, rozhodne je o hooodne velikansky kus lepsi jezdec nez 99,9% lidi tady na foru.. btw, zavodeni, at uz jakekoliv, neni jen o vyhre, podle mne by to melo byt hlavne o zabave, a to i kdyz se v tom toci obrovske penize...

acALIEN (-4) napsal 22.02.2009 v 13:55

No co na to rici, chlapci by se na to meli vys_at protoze zavodeni je o vyhravani.Kdyz clovek nestoji na bedne, nebo neni alespon pravidelne do 5.mista, je to ztrata casu, mrhani penezi a jezdec by mel prenechat misto nekomu jinem, paklize se nekdo vymlouva na techniku, tak proc na ten rost po 121. leze, kdyz vi, ze nemuze vyhrat a je tam jen pro srandu.Uplne nejuzasnejsi byla ceske reprezentace ve 125kach, kdy mezi 14tiletejme klukama padal na asfalt nejmenovany 30ti lety cech.




TOPlist