husqvarna_svartpilen_801_2




Celodenní jízdy na AMD Brno s agenturou Racetrack

Již na následující sváteční pondělí pro Vás přichystala největší česká agentura plnou porci celodenních volných jízd na brněnském Masarykově okruhu.

Volné jízdy jsou určeny jak pro širokou veřejnost, tak i profesionální závodníky a jsou rozdělené do čtyřech výkonnostních skupin. Od úplných okruhových začátečníků nebo i jezdců, kteří chtějí jízdu na autodromu vyzkoušet poprvé přes okruhové rutinéry až po českou závodní špičku. Ta nejpomalejší skupina má i své instruktory, které můžou jezdci během celého dne zdarma využívat k zlepšení svých časů.

Na každého jezdce čekají během dne tři dopolední a tři odpolední dvacetiminutové rozjížďky a plná porce zábavy a adrenalinu na MotoGP okruhu, kde se již měsíc po nás budou projíždět ti nejrychlejší závodníci jako jsou třeba Valentino Rossi nebo Marc Marquez. Během rodinné rundy, která se vyhlašuje vždy na prvních 10 minut během polední pauzy můžete po dráze svézt třeba na tandemu při jednom pomalém kole své přátele, manželky, děti nebo mechaniky. Jediná podmínka je, že musí mít nasazenou helmu.

Nesmíme zapomenout i na doprovodný program, kdy budete moci během celé akce vyzkoušet kompletní sortiment oblečení RST, nakoupit motodíly a pneumatiky od R2R, vyzkoušet helmy Shoei, nechat si opravit výfuk nebo jiné díly od RP Tuning, využít služeb výživového poradce nebo masáží a kineziotapingu. Catering jako vždy pro jezdce celý den zdarma!

Komu by to bylo málo, může zůstat ještě do úterý, kdy jsou na programu amatérské závody určené pro kategorie supersport 600ccm, superbike 1000ccm a Naked bikes (do750ccm a přes 750ccm). Ano, i s náháčem si můžete bezpečně a mezi sobě rovnými zazávodit na naší nejslavnější závodní trati.

Že to chcete taky vyzkoušet? Není nic jednoduššího, udělejte si registraci vašich jízd na http://www.racetrack.cz/terminy-a-registrace a zaplaťtě pohodlně třeba online platební kartou a pak přijeďte na autodrom. Paddock je otevřen od nedělní 19 hodiny a k dispozici máte kompletní sociální zázemí.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist