husqvarna_svartpilen_801_2




Wunderlich S1000RR Curare

Spousta karbonových doplňků pro snížení hmotnosti a vyšší výkon řadového čtyřválce, to vše je Wunderlich Curare.

Samotní tvůrci této supersportovní mašiny ji říkají "Jedovatá střela" (Poisoned Arrow). Proto se v názvu objevuje Curare, jed z rostlin používaný indiány v Jižní Americe pro zneškodnění nepřátel a velkých predátorů. Stejně tak se chová i přepracované BMW S1000RR. Motor dostal modifikovanou řídící jednotku a kompletně nový výfukový systém Leo Vince GP Pro. Vše vedlo ke zvýšení výkonu, konkrétní čísla si bohužel Wunderlich nechává pro sebe.
Mezi další úpravy patří odlehčené karbonové kapoty, blatníky a doplňky. Nová jsou i kovaná kola, páčky spojky a brzdy na řídítkách a alcantarou obšité sedlo, kde si zákazník může zvolit výšku vycpávky od 2 do 4 cm. Přepracovaná je zadní část motocyklu, odkud zmizely stupačky a sedlo pro spolujezdce. Nová jsou i řídítka, která nemají uchycení na přední vidlici, ale jako u naked-biků jsou lehce zvednutá. Wunderlich si svého klenotu cení, proto vám rovnou na mašinu namontuje i padáky. Ostrá racingová verze dále nemá zpětná zrcátka a držák SPZtky.
Vše je oblečeno do legendárních barev "Gulf Oil", kombinace modré a oranžové, a na masce je číslo 25 jako připomínka 25. výročí od založení firmy Wunderlich.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):
Motokatalog.cz



TOPlist