globalmoto_duben_nolan




Roland Sands pro BMW

Po firmě Wünderlich a jejich dlouholeté úzké spolupráci s BMW se hlásí o slovo i Roland Sands Design (RSD).

Kapitoly článku

Tato customerská dílnička přináší jako první řadu nových doplňků pro motocykl R NineT. BMW již od začátku prezentovalo tento model jako něco víc, než jen motocykl k devadesátiletému výročí založení BMW Motorrad.
Na designu a konceptu celého stroje se podílel Roland Sands a i proto nyní dostal šanci, jako dvorní úpravce prodávat doplňky na tento motocykl s požehnáním německého výrobce. Motocykl R NineT odstartoval i novou etapu oddělení Motorrad. BMW správně odhadlo, že je čím dál větší zájem o to být odlišný a proto se vrhlo na kampaň, která upřednostňuje individualitu. Nový projekt s názvem Make Life a Ride vyzdvihuje emoce a odlišnost.
Strategie BMW Motorrad míří na nové zákazníky, kteří ještě stále nepřekousli poněkud strohý design německých modelů prezentované jako high-tech výrobky. Což se s modelem R NineT změnilo, neboť zde výrobce vidí životní styl a prezentování majitele jako sebe sama.
Zpět ale k R NineT. Seznam prvních dílů, které lze zakoupit od února roku 2015 obnáší kryt chladiče, boční kryty motoru, kožené sedlo, rámeček světlometu, závažíčka do řídítek, přepákování, ale i jiný přístrojový panel. Většinu dílů lze použít i na ostatní modely, ať už na motory boxer nebo stroje typu R 1200R, a pod. Tyto díly lze objednávat prostřednictvím stránek RSD, ale i u vybraných prodejců BMW Motorrad.

Informace o redaktorovi

Tomáš Procházka - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):
Motokatalog.cz



TOPlist