journeyman_brezen




Nový pražský showroom BMW je nejmodernější v Evropě

Společnost STRATOS AUTO dnes slavnostně otevřela v Praze na Proseku nové dealerství motocyklů a automobilů BMW. Kromě široké nabídky vozů a motorek chce zákazníkům poskytnout také profesionální služby a servis na světové úrovni.

Kapitoly článku

Majitel a jednatel společnosti Martin Strakoš přizval k otevření pražského autosalon celou řadu významných osobností české kultury a sportu, včetně olympijského vítěze v moderním pětiboji Davida Svobody. Přestože se program slavnostního zahájení provozu věnoval z větší části dvoustopým vozidlům z Mnichova, ani motorky nezůstaly stranou.
Na fungl nové prodejní ploše se samozřejmě prezentovaly vybrané modely z aktuální nabídky, ale také žhavá novinka letošního Intermotu - BMW R1200GS s kapalinovým chlazením - která bude v České republice oficiálně představena až na jaře roku 2013. Největším lákadlem pro milovníky motocyklové historie pak byl první sériově vyrobený motocykl pod značkou BMW R32 z roku 1925.
Firma Stratos Auto není v motocyklovém oboru rozhodně žádným nováčkem, a se značkou BMW má dlouholeté zkušenosti. Autorizovaným dealerem se stala už v roce 2007, kdy otevřela svůj první autosalon BMW v Hradci Králové. Dobrou pověst si získala hlavně díky strategii, založené na prvotřídních a profesionálních službách v oblasti prodeje a servisu. Individuální přístup ke každému klientovi je pro nás samozřejmostí,“ dodává k tomu Martin Strakoš. Stejný přístup mohou očekávat i návštěvníci nového salonu v Praze, který jim nabídne ještě modernější zázemí. Už teď splňuje veškeré standardy značky BMW, oficiálně platné až od roku 2013.
V severní části Prahy doposud žádný autorizovaný dealer BMW nepůsobil a otevřením salonu firma Stratos Auto otevírá nové možnosti nejen klientům z hlavního města, ale i obyvatelům ze středních Čech. Zárukou snadného přístupu je výhodná poloha dealerství nedaleko nedávno otevřené Vysočanské radiály a výpadovky na Teplice. Zaneprázdněným klientům určitě přijde vhod i velkorysá otevírací doba: ve všední dny od 8 do 19 a v sobotu od devíti do dvou.
 

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (14x):
Motokatalog.cz
Související firma
  • Stratos Auto

    AUTORIZOVANÝ DEALER BMW, BMW i a CERTIFIKOVANÝ DEALER BMW M. Jeden z největších prodejců vozů BMW v ČR. Maximální transparentnost a prémiový zákaznický osobní přístup pro Vás a Vaše BMW. Jsme držitelem ocenění nejlepší M certifikovaný dealer BMW ve východní Evropě. VÁŠEŇ VYŽADUJE PRECIZNOST. ...




TOPlist