globalmoto_duben_nolan




Novinky BMW pro rok 2019 v Renocaru

V tomto roce nás čekají nejen nové modely, ale chystáme pro vás i novinku v podobě různých akcí. Společně zahájíme motorkářskou sezonu a mnoho dalšího, protože BMW Motorrad nabízí pro každou příležitost, každou jízdu a každý terén vhodný motocykl, tím pádem zajistí i odpovídající zážitek. Od novinek přes inovace až k četným akcím: objevte, co BMW Motorrad chystá na rok 2019.

Kapitoly článku

Nové modely BOXER

V roce 2019 nás čekají nové modely řady R (modely R, RS, RT, GS). Všechny modely mají mnoho společného – pro všechny je typický masivní zátah nového motoru, který zajišťuje především technologie proměnného časování sacích ventilů ShiftCam. 143 Nm a 136 koní vás kdykoli, suverénně a s jistotou vystřelí ze zatáčky. Pokud ale nejste úplně zkušený jezdec, nemusíte se výkonu bát. V základní výbavě motocyklů BMW nechybí zástup elektronických asistentů, kteří dbají na vaši bezpečnost. Dva jízdní režimy, kontrola prokluzu zadního kola ASC, ABS a asistent rozjezdu v kopci. Spousta dalších jich potom je ve volitelné výbavě, kde najdete hlavně režimy Pro s dynamickou kontrolou trakce, chytřejším ABS nebo asistentem pro nouzové brždění, který zabrání nechtěnému přidání plynu. Je jen ta vás, co si vyberete a jakou zvolíte cestu.Pokud chcete mít motocykl zcela pod vaší kontrolou, lze všechny asistenční systémy jednoduše vypnout.

R 1250 R je roadster pro ty, co chtějí na zakroucených silnicích cítit vítr ve vlasech a mají rádi styl nahatých motorek. Nově ho pak pro sezonu 2019 můžete vybavit sportovnějšími řídítky pro aktivnější posaz na motocyklu. R 1250 RS je pro sportovněji zaměřené jezdce, kteří se při svých cestách rádi čas od času přikrčí za přední kapotu se zcela novými LED světlomety ve standardní výbavě. R 1250 RT je naopak pro toho, kdo preferuje cestování první třídou s dostatkem úložných prostorů a nechce opustit od charakteristického motoru boxer, který vyniká nízkým těžištěm a ekonomikou jízdy. A nakonec tu máme R 1250 GS pro dobrodruhy, kterým nejsou cizí ani nezpevněné silnice. Pro ty, co to s terénem a dálkovou turistikou myslí doopravdy vážně, je tu i verze Adventure.

Nové R 1250 GS

Dokonalá kontrola v každé situaci, jak ve městě, tak na venkovské silnici a samozřejmě i v terénu, to je nové R 1250 GS. Motorka splňuje všechny požadavky, je naprostý univerzál a díky technologii BMW ShiftCam v novém motoru Boxer ještě více rozšiřuje svůj horizont.

Pomocí BMW Motorrad Spezial a četných možností individualizace uděláte ze své BMW R 1250 GS dokonalého společníka pro svá příští dobrodružství. Může z něj být luxusní společník při každodenním dojíždění s detaily, za které se nemusí stydět ani ty nejdražší automobily, umí být pohodlným dálničním křižníkem zpříjemňující každý kilometr na dlouhé cestě Evropou, případně drsným, větrem ošlehaným dobrodruhem, který je připravený se poprat i s těmi nejexotičtějšími silnicemi ve vzdálených zemích na cizích kontinentech.

F 850 GS Adventure

Toto cestovní enduro je jako stvořené pro skutečné objevitele. S F 850 GS Adventure jste navzdory větru a dešti připraven do každého terénu a zažijete dobrodružství světa v pohodlí: výškově nastavitelný čelní štít, chrániče rukou, komfortní sedadlo a nádrž na 23 litrů. To vše pro vaši jízdu světem, kterou si v sedle Adventure užijete mnohem víc i díky širokým enduro stupačkám, nastavitelným páčkám řazení a zadní brzdy. Zároveň nemusíte mít strach, že ani v obtížnějším terénu vás motocykl někde nechá, protože verze Adventure nabízí ve své výbavě další prvky ochrany - robustní design, padací rámy nebo ochranný kryt pod motorem. Pokud by i to bylo málo, můžete samozřejmě vybírat z nabídky doplňků a volitelné výbavy, která je v kategorii středně velkých motocyklů jedinečná.

BMW S 1000 RR

Každá součást nového motocyklu RR potvrzuje jeho umístění na čelním místě v kategorii superbiků. Supersportovní vrchol nabídky je nyní se 152 kW (207 HP) a s maximálním točivým momentem 113 Nm při 11 000 ot/min ještě výkonnější. Díky nové technologii BMW ShiftCam dosahuje v dolním a středním rozsahu otáček podstatně většího výkonu a krouticího momentu.

S pouhými 197 kilogramy pohotovostní hmotnosti, novým designem, ergonomií a motorem stanoví RR zcela nová měřítka. K tomu mu pomůžou i další moderní technologie včele s šestiosou řídící jednotkou. V základní výbavě její signály putují do systému ABS Pro, dynamické kontroly trakce DTC a kontroly zvedání předního kola. Úrovně zásahů elektroniky jsou spojené se čtyřmi jízdními režimy Rain, Road, Dynamic a Race, komu by to bylo málo, má možnost si zvolit další tři plně nastavitelné režimy Pro Modes. Ty nabídnou možnost individuálního nastavení kontroly trakce DTC, ABS, kontroly zvedání předního kola, stejně jako nastavení průběhu točivého momentu a brzdění motorem tak, aby vyhovovaly schopnostem jednotlivých jezdců a jejich jízdnímu stylu. Dalšími funkcemi, které jsou součástí výbavy „Pro Modes“, je funkce Launch Control a nastavitelný omezovač rychlosti Pit Lane Limiter. Ultrarychlé řazení nahoru i dolů bez použití spojky umožňuje HP Asistent řazení Pro, který je součástí standardní výbavy.

BMW Motorrad Spezial

Udělejte z vaší motorky něco mimořádného. S BMW Motorrad Spezial si individuálně utvoříte váš motocykl s vysokou úrovni kvality již z výroby. Pro nové modely Boxer GS, RT a RS existují možnosti dokonale sladěné s motocykly: od dvou barevně odlišných balíčků frézovaných dílů přes dva designy kol Option 719, lakování, sedadla a sportovní tlumič výfuku HP. BMW Motorrad Spezial nabízí ty nejušlechtilejší komponenty k tomu, abyste si ze svého stroje udělali skutečně individuální motocykl. Hledáte něco pro své R nineT – ať Pure, Racer, Scrambler nebo Urban G/S? I vy najdete pod Option 719 vzrušující lakování a mnoho kvalitních dílů pro individuální ráz vašeho  motocyklu.

Tři roky jízdy bez starostí

O bezstarostnosti nejen hovoříme, my vám ji také dáme. Váš prodejce motocyklů BMW vám dá jeden rok záruky navíc ke 24 měsícům zákonné záruční lhůty. Pokud by se vyskytl nějaký problém, servisní partneři a mechanici společnosti BMW Motorrad se postarají o to, abyste mohli co nejrychleji pokračovat v jízdě – to vše bezplatně a s platností kdekoli v zahraničí. Platí též pro všechny nové motocykly BMW modelového roku 2019 a nyní s možností prodloužení záruky o další dva roky. Čímž se trvání vaší bezstarostné jízdy prodlouží na celkových 5 let.

Akce Renocaru

Novinky 2019 nejsou jenom motocykly, proto si rezervujte čas na naše akce. Podrobnosti budeme přidávat postupně na web a náš FB profil BMW Motorrad Renocar, už teď si ale můžete zapsat do diářů datum 13. 4. 2019, kdy proběhne zahájení moto sezony s Renocarem.

Další důležitá akce bude následovat hned vzápětí, protože 16. - 17. 4. 2019 proběhne Roadshow BMW Motorrad. Sledujte náš FB profil, ať se všechno dozvíte jako první a nic nepropásnete!

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Související firma
  • RENOCAR

    RENOCAR: Prodej nových motocyklů, demo i zánovních motorek BMW Motorrad. Největší autorizovaný servis na Moravě včetně pneuservisu. Pult náhradních dílů a butik s nabídkou vybavení jezdce a originálního příslušenství BMW. CO VÁS U NÁS ČEKÁ? 1. PRODEJ: Nejmodernější koncepce salónu v Evropě 2. S...




TOPlist